Οι «στρατιώτες είναι εδώ και ρωτούν οι στρατηγοί υπάρχουν?»

Ο Πανιώνιος τους πρώτους πόντους στην UEFA
15 Ιουλίου 2017
Στον Πανιώνιο έμεινε η Χίλι
15 Ιουλίου 2017

Κύριοι ο χρόνος πιέζει, όλες οι ομάδες οργανώνονται για την νέα σεζόν και ο Πανιώνιος ακόμα ψάχνει να βρει διοίκηση τι γίνεται?

Θα δανειστούμε ένα άρθρο από το facebook και πιο συγκεκριμένα από τη σελίδα «Μπασκετικοί Πανιώνιοι» όπου συμφωνούμε απόλυτα με όσα λέει και ρωτάμε και εμείς, οι «στρατιώτες» ανησυχούν, υπάρχουν «στρατηγοί» να προχωρήσουν την ομάδα στην Α1?

Σας αναδημοσιεύουμε το άρθρο για να το διαβάσετε όλοι,

Ακούει κανείς; S O S.

Τα μηνύματα του κόσμου πολλά με το τι γίνεται στο μπάσκετ.. Ακόμα όλα στον αέρα δυστυχώς! Βέβαια έχουν ακουστεί αρκετά που δε ξέρουμε τι ισχύει μιας κ κανείς (πάλι) δεν ενημερώνει..
Το θέμα είναι ότι η κατάσταση δείχνει να είναι άρρωστη κ επικίνδυνη γιατί ο χρόνος πιέζει! Υπάρχει ΕΝΑΣ άνθρωπος να μιλήσει ανοιχτά κ παντελονάτα; Βρέθηκε κανείς να αναλάβει; Βρέθηκαν τα λεφτά που χρειάζονται για να παίξει η ομάδα στην Α1 ή δεν υπάρχουν ακόμα(προφανώς); 
Υπήρξε βέβαια κ το εξής κουλό.. σε site να υπάρχει άρθρο(ανώνυμο) που λέει ότι προπονητής μας θα είναι ο coach Καλαφατάκης! Ποιος το αποφάσισε αφού διοίκηση δεν υπάρχει ακόμα;! Είμαστε σοβαροί; ή μήπως έχουμε διοίκηση; τι γίνεται; Μετά ακούστηκε οτι ο κος Καλαφατάκης θα φέρει χορηγό κ γιαυτο θα ειναι προπονητής της ομάδας. Δηλαδή όποιος φέρνει χορηγό αναλαμβάνει προπονητής στον Πανιώνιο; Και ο χορηγός αυτός θαναι τοσο μεγάλος ώστε να πληρωθούν όλα ή συγκεκριμένοι; Ρε σεις άσχημα όλα αυτά αν αληθεύουν με το τρόπο που γίνονται κ ανάποδα κ κάτω απτο τραπέζι κ ο κόσμος αγωνιά.. Μικραίνει κ ξεφτιλίζεται ο σύλλογος που κυκλοφορούν κ τα διαβάζει κόσμος..
Μη περιμένετε να μπει ο Σεπτέμβρης και να ανακοινώσετε ότι η ομάδα θα παίξει στην Β εθνική!
Και μη πει κανείς τότε ότι λυπάται, θα είναι αργά. Τώρα βγείτε και μιλήστε!!!
2-3 σοβαροί άνθρωποι με πλάνο κ όραμα χρειάζεται κ σωστή διαχείριση χωρίς τρέλες(βλέπε μοντέλο ΠΑΕ). δεν υπάρχουν τώρα που είμαστε καθαροί απο χρέη;
Σάββατο 15 Ιουλίου ξημερώνει.. ευελπιστούμε σε ευχάριστα νέα.. και ΣΥΝΤΟΜΑ!