ΠΟΛΟ

Οι Πάνθηρες υποδέχονται αύριο την ομάδα Πόλο του Ιστορικού

0

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, αύριο Παρασκευή και στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέλευσης που θα διεξαχθεί, θα υποδεχθούν την ομάδα πόλο του Ιστορικού.

Αμέσως μετά την βραδινή προπόνηση, θα μεταβεί στον σύνδεσμο των Πανθήρων εν’ όψει της κρίσιμης Σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Χίο στο κολυμβητήριο μας στις 14:00.

Υπενθυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο είχε πράξει και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, τέτοιου είδους συναντήσεις, αν μη τι άλλο φανερώνουν το άκρως οικογενειακό κλίμα που επικρατεί σε όλη την “ΠΑΝΙΩΝΙΑ” οικογένεια..

Προπονητικό team, παίκτες κ έφορος θα συζητήσουν το μείζων θέμα που δεν είναι άλλο από την στήριξη του κυανέρυθρου κόσμου στο τμήμα που μας έχει κάνει υπερήφανους..

Όλοι το Σάββατο στο κλειστό της Αρτάκης 14/1 και ώρα 14:00 για να στηρίξουμε την ομάδα Πόλο που αυτή τη στιγμή μας έχει ανάγκη, η παραμονή στην Α1 για φέτος αποτελεί τον βασικό στόχο.. Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε το Σάββατο! την “οικογένειά μας” τον Πανιώνιο μας. Όλοι με μία φωνή για το Πόλο μας γιατί είμαστε Πανιώνιοι.

 

Στην Καλλιθέα ως δανεικοί οι Πινιώτης, Κερασίδης

Previous article

Νίκη πρόκριση τα κορίτσια στο Βόλεϊ

Next article
Login/Sign up