ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Πάνθηρες δίνουν το σύνθημα για Μπάσκετ και Ποδόσφαιρο

0

Με μία ανακοίνωση στη σελίδα τους στο facebook οι πάνθηρες καλούν όλο το κόσμο του ιστορικού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, για το πιο κρίσιμο Σαββάτο-Κύριακο του Πανιωνίου.

Οι οργανωμένοι αναφερόμενοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα λένε με λίγα λόγια ότι τα ψέματα τελείωσαν και τη φανέλα που φορούν πρέπει να την ματώνουν για να είναι άξιοι να την φοράνε.

Όσο για το μπάσκετ προαναγγέλουν δυναμικό παρών το Σάββατο στις 17:00 μέσα στο Αρτάκης μιας και το παιχνίδι είναι κρίσιμο όχι μόνο για το αήττητο της ομάδας αλλά και για την άνοδό της.

Η ανακοίνωση των πανθήρων έχει ώς εξής:

Το Σ/Κ που έρχεται μπορεί να θεωρηθεί και ένα από τα πιο σημαντικά της χρονιάς για το σύλλογο που αγαπάμε και υπηρετούμε!

Μετά τη ντροπιαστική ήττα στην Κρήτη και τον ουσιαστικό αποκλεισμό μας από το Κύπελλο (στην Ελλάδα είμαστε), οι παίχτες που φοράνε την Κυανέρυθρη φανέλα, είναι υποχρεωμένοι να μπαίνουν και να δίνουν την ψυχή τους πλέον! Να καταλάβουν σε ποια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα αγωνίζονται και να αφήσουν στην άκρη τις…όποιες σκέψεις κάνουν!

Το παιχνίδι με την Κέρκυρα, την Κυριακή 11/12, στις 17:15, είναι οριακός! Οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό του Ιστορικού, δυναμικά! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!

Το Σάββατο 10/12, η αήττητη ομάδα μπάσκετ, υποδέχεται στο κλειστό τον φάρο κερατσινίου, σ’ένα παιχνίδι, που ίσως κρίνει πολλά για την άνοδο!

Δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια για τις ομάδες μας ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ! ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΟΠΑΔΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ!

Panthers Club 1983

Υ.Γ. Ο σύνδεσμος σήμερα θα ανοίξει κανονικά, στην ώρα του…”

Ζαμάνης: Αναλάβετε τις ευθύνες σας, αυτός δεν είναι Πανιώνιος

Previous article

Ποδοσφαιρικός μάναντζερ σε κύκλωμα παρασκευής και διακίνησης αναβολικών (pics)

Next article
Login/Sign up