ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Οι μπασκετικοί προπονητές αλλάζουν ομάδες και χάνονται ευκαιρίες κύριοι

0

Ο μπασκετικός Πανιώνιος πρέπει να αρχίσει να οργανώνεται και να δείξει παρουσία σε όλα αυτά που τον προσπερνούν εδώ και κάτι ημέρες

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola μπορεί να έχει ολοκληρώσει από τις 13 Μαϊου τις υποχρεώσεις του στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά εδώ και ένα μήνα σχεδόν όλοι βρίσκονται σε διακοπές.

Γιατί το λέμε αυτό, γιατί όλες οι ομάδες αρχίζουν και διαμορφώνονται τόσο σε ροστερ αλλά και σε προπονητικό τιμ και εμείς ακόμα δεν ξέρουμε ποιος διοικεί αυτή την ομάδα. Ακόμα περιμένουμε την ολομέλεια του μετοχικού συμβούλιου έτσι ώστε να παρθούν ορισμένες αποφάσεις και να αρχίσει η ομάδα να βρίσκει τον δρόμο της προς την καινούρια σεζόν.

Υπάρχουν ευκαιρίες αυτή τη στιγμή που μιλάμε σε προπονητικό τιμ, που θα είναι άδικο να τις χάσουμε και βρίσκονται δίπλα από τα μάτια μας. Ο λόγος για τον πρώην προπονητή του Κολοσσού Ρόδου όπου έχει ήδη ανακοινωθεί από την πρώην του ομάδα ότι τελείωσε το συμβόλαιό τους και πλέον είναι ελεύθερος.

Ο Άρης Λυκογιάννης πιστεύουμε ότι είναι ένας προπονητής που θα προσφέρει πολλά στον Ιστορικό και δεν θα ήταν καθόλου άσχημο για τους ιθύνοντες της ΚΑΕ να έρθουν σε μία επαφή μαζί του μιας και πιστεύουμε ότι ένας λόγος που έφυγε οικειοθελώς από την Ρόδο, ήταν ότι ήθελε να βρίσκεται στην Αθήνα και αυτή τη στιγμή με ορισμένες προϋποθέσεις θα μπορεί να καθίσει στον πάγκο του Πανιώνιου και να αρχίζει να χτίζει την ομάδα από την αρχή σε συνεννόηση φυσικά με την διοίκηση.

Ας κινηθούμε λίγο και ας κάνουμε κάποιες κινήσεις γιατί οι μήνες περνούν και στο τέλος δεν θα μπορούμε να βρούμε ούτε προπονητή αλλά ούτε και γήπεδο για να το κάνουμε έδρα μας, μιας και δεν θα έχουμε πλέον το κλειστό της Αρτάκης λόγω κατεδάφισης και ανέγερσης του νέου κλειστού.

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου υποδέχθηκαν την ομάδα της Σκύρου σε ένα ξεχωριστό τουρνουά στη Ν. Σμύρνη

Previous article

Τον Ντε Ταντέο κοιτά ο Πανιώνιος

Next article
Login/Sign up