ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου υποδέχθηκαν την ομάδα της Σκύρου σε ένα ξεχωριστό τουρνουά στη Ν. Σμύρνη

0

Ένα ιδιαίτερο τουρνουά διοργανώθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης το Σάββατο 2 Ιουνίου, αφού τα μικρά τμήματα ποδοσφαίρου του Α.Ο Σκύρου φιλοξενήθηκαν από τα αντίστοιχα του Πανιωνίου με σκοπό τα παιδιά των δύο ομάδων να διασκεδάσουν και να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο

Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου και της νησιώτικης ομάδας, ηλικίας 6 έως 12 ετών, πήραν μέρος σε αυτή τη διοργάνωση, με τα παιδιά να σχηματίζουν ανάμεικτες ομάδες, να χαίρονται το παιχνίδι και να αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες.

Η διαδικτυακή τηλεόραση του NSTV βρέθηκε εκεί και συνομίλησε με τους προπονητές των Ακαδημιών των δύο ομάδων, με τον Θανάση Δαλακλίδη, τον προπονητή του Α.Ο Σκύρου να δηλώνει: “Κάναμε ένα μεγάλο ταξίδι και μια μεγάλη προσπάθεια που τη διοργανώνουμε όλο το χρόνο. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία, περάσαμε ωραία και θέλουμε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο νησί μας. Για μας είναι πρωτόγνωρες αυτές οι εμπειρίες, αφού πολλά από τα δικά μας τα παιδιά δεν είχαν ξαναμπεί σε στάδιο. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους ανθρώπους του Πανιωνίου”.

Από τη μεριά του, ο τεχνικός των Ακαδημιών του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Γιάννακας, μίλησε για τις δικές του εντυπώσεις από το τουρνουά και για τις εμπειρίες των παιδιών του Ιστορικού: “Οι εμπειρίες των παιδιών μας είναι εξίσου σημαντικές με εκείνων που φιλοξενήσαμε και ελπίζουμε να μπορέσουμε στο μέλλον να το επαναλάβουμε. Ήταν σημαντικό πως οι ομάδες που σχηματίστηκαν ήταν ανάμεικτες γιατί τα παιδιά δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, οι φανέλες έρχονται και παρέρχονται. Αυτό που θα μείνει είναι οι φιλίες που θα κάνουν και θα τις θυμούνται μια ζωή”.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο συνεντεύξεις και στιγμιότυπα από το τουρνουά:

 

Κοντά στον Ρέντζα ο Πανιώνιος

Previous article

Οι μπασκετικοί προπονητές αλλάζουν ομάδες και χάνονται ευκαιρίες κύριοι

Next article
Login/Sign up