ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣΠροτεινόμενα

Οι μεγάλοι είναι «μεγάλοι» μόνο επειδή εμείς είμασταν γονατιστοί…

0

Καλή χρονιά για όλους και πιστεύω ότι το 2022 θα είναι ένα έτος που πολλοί θα καταπιούν την γλώσσα τους και την γραφίδα τους

Πανιώνιος μια ομάδα δύο ήπειροι μια ιστορία. Πολλοί τον ήθελαν μικρό γονατιστό, υποχείριο καταστάσεων και μικροσυμφερόντων.

Λίγοι και καλοί όμως ονειρεύονταν τον ουρανό, το διηπειρωτικό, αλλά και αν δεν το έπαιρναν αυτό στα…… τα δύο.

Ο Πανιώνιος, ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος το 2022 γύρισε σελίδα και επιτέλους οι άνθρωποι που το τρέχουν τους «λύθηκαν» τα χέρια και δείχνουν από νωρίς τι θέλουν και τι επιθυμούν για το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς. Αυτό που δεν είδαμε το καλοκαίρι –Μηδέν μεταγραφές- το βλέπουμε τον Ιανουάριο του 2022.

Αν και η καινούρια αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε για τον Πανιώνιο στις 23/10/21 μέσα στην αβεβαιότητα χωρίς μεταγραφές και με την εκτός έδρας νίκη 1-4 επί του Γιούχτα, ήρθε επιτέλους ένας ελπιδοφόρος Ιανουάριος του 2022 για να αποδείξει μέσω μεταγραφών ότι ο Πανιώνιος θέλει όσο ποτέ άλλοτε την άνοδο στην Super League 2.

Ο Πανιώνιος με τις μεταγραφές που ήδη έχει κάνει βάζει τον πήχη ψηλά και πλέον να απέχει μόλις 5 βαθμούς –Με ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με την Νεάπολη που θα διεξαχθεί την Κυριακή 16/1 και ώρα 15:00– από την κορυφή μια κορυφή που πιστεύω ότι πλέον είναι εφικτή για το τέλος της χρονιάς.

Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά για να βρεθεί ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος πάλι εκεί που ανήκει.

Όπως αναφέραμε και πριν ο Πανιώνιος την Κυριακή επιστρέφει στα γήπεδα και όχι απλά στα γήπεδα επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη το όριο των φιλάθλων που πρέπει να είναι στο γήπεδο είναι 1000 άτομα. Θέλω την Κυριακή στις 15:00 να δω στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης 1000 άτομα και επειδή είμαι αισιόδοξος θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχουν άτομα στις εισόδους που θα θέλουν να μπουν μέσα στο γήπεδο και τους υπεύθυνους του γηπέδου να προσπαθούν να βρουν λύση με την αστυνομία.

Κύριοι ο Πανιώνιος είναι εδώ, ο κόσμος του είναι εδώ? Ενωμένος για το κοινό καλό του Πανιώνιου. Ερωτώ και περιμένω την απάντηση την Κυριακή 16/1 του 2022 στις 15:00.

Τσακίρης Λάμπρος

product-image

Οι μεγάλοι είναι «μεγάλοι» μόνο επειδή εμείς είμασταν γονατιστοί...

10

Καλή χρονιά για όλους και πιστεύω ότι το 2022 θα είναι ένα έτος που πολλοί θα καταπιούν την γλώσσα τους και την γραφίδα τους

Τον Εμμάνουελ Μενσά ανακοίνωσε ο Πανιώνιος

Previous article

Ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαίρου

Next article
Login/Sign up