ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι «Γαλάτες» του Λεωνίδα Βόκολου

0

Το «μαγικό φίλτρο» του Λεωνίδα Βόκολου – όπως του δρυΐδη Πανοραμίξ στο γαλατικό χωριό των Αστερίξ και Οβελίξ – έχει δώσει φτερά στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, οι οποίοι παρουσιάζουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο απ’ ότι μας είχαν συνηθίσει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Οι «γαλάτες» του Βόκολου έχουν καταφέρει να κάνουν περήφανο όλο τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ κόσμο που βλέπει κατάθεση ψυχής από το 1’ έως το 90’ σε όλα τα παιχνίδια των πλέι άουτ. Οι ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΙ έχουν μαζέψει σε τέσσερα παιχνίδια 10 βαθμούς, μετρώντας 4 γκολ υπέρ και μόλις 1 κατά. Σε αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ κέρδισαν Βόλο, Λαμία και Ξάνθη, ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι στην Τρίπολη. Μπορεί ακόμα να βρίσκονται στην τελευταία θέση, αλλά μείωσαν τη διαφορά στον πόντο από Ξάνθη και Παναιτωλικό αντίστοιχα. Οι τρεις «τελικοί» που απομένουν μέχρι το τέλος θα κρίνουν πολλά για την υπόθεση παραμονή.

Είναι τελικά «τρελοί αυτοί οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ» που λέει και ένα πανό. Και ο κόουτς του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ έχει πάρει το 100% των ποδοσφαιριστών του. Βγάζοντας σε όλους τον καλύτερό τους εαυτό. Δουλεύοντας πάρα πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας αρχικά και στη συνέχεια έριξε το βάρος στην τακτική. Με το 4-2-3-1 που γίνεται και 4-3-3 έχει σφίξει όλες τις γραμμές, ενώ ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ είναι και παραγωγικός. Πράγμα διόλου εύκολο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το επόμενο παιχνίδι στη Λάρισα είναι ένα ακόμα δύσκολο τεστ. Τόσο από βαθμολογικής άποψης όσο και από αγωνιστικής αλλά και διοικητικής διότι ο Αλέξης Κούγιας έχει αρχίσει και μιλάει πολύ και κάποιος πρέπει να του κόψει τον… βήχα. Ελπίζω να το κάνουν οι πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου. Οι παίκτες και ο προπονητής.

Υ.Γ. Τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Δημήτρης Μιχαηλίδης στο δημοσιογράφο του NStv Ανδρέα Λεκάκη πρέπει να μας προβληματίσουν. Τα τμήματα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ είναι σε άσχημη κατάσταση από οικονομικής φύσεως όπως και οι περισσότερες εγκαταστάσεις. Ο δρόμος είναι ένας. Πρέπει να γίνουμε όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη. 40 ευρώ δεν είναι πολλά. Ετσι δυναμώνεις το σωματείο να έχει φωνή!

Το Σάββατο το 4ο «Καψούρα και Αλητεία» των Πανθήρων

Previous article

Επιστροφή Μασούντ στον Πανιώνιο

Next article
Login/Sign up