ΒΟΛΕΪ

Οι αγωνιστικές φανέλες του ανδρικού Βόλεϊ του Πανιωνίου (Pics)

0

Ο Πανιώνιος είναι η Ιστορία του και το τμήμα Βόλεϊ των Ανδρών τιμά αυτή την ιστορία με τις αγωνιστικές φανέλες που παρουσίασε πριν από λίγο

Πριν από μερικές εβδομάδες, σας είχαμε προϊδεάσει για τις φετινές εμφανίσεις της ομάδας μας. Εμφανίσεις βγαλμένες μέσα από την ένδοξη ιστορία του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης, εμφανίσεις που φορέθηκαν από θρύλους του Συλλόγου μας.

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ λοιπόν, αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του Δημήτρη Μαυρίκη και του Θανάση Ιντζόγλου, δημιουργώντας εμφανίσεις, όμοιες με αυτές των ομάδων του 1981 και του 1969 αντίστοιχα.

Οι δυο εμφανίσεις θα είναι διαθέσιμες και στον κόσμο, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να στείλουν μήνυμα στη σελίδα μας για παραπάνω πληροφορίες, ενώ τα έσοδα θα στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα, το οποίο έχει αγκαλιάσει το Panthers est.1983 Official, ενώ την βοήθειά τους, θα προσφέρουν και οι οργανωμένοι οπαδοί της Crystal Palace Football ClubHOLMESDALE FANATICS ULTRAS CPFC.

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης, λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 130 του χρόνια, μας χρειάζεται κοντά του. Όλοι μας να πάμε το Σύλλογο εκεί που ονειρευόμαστε, με πράξεις ουσίας που θα κάνουν περήφανους από εκεί ψηλά, το Θανάση, τον Μήτσο το Μαυρίκη, το Δημητρό Καραμπάτη και τον Δημητρό Δάλλα.

«Ο Πανιώνιος είναι Ιδέα. Και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν!» 🔴 🔵

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του ερασιτέχνη

Previous article

Στον τελικό του Champions League η Παρί Σεν Ζερμέν

Next article
Login/Sign up