Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στον πάγκο του Πανιώνιου

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola και επίσημα ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Σκουρτόπουλου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιώνιου

Μετά από επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της panionia-idea ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι και επίσημα στον πάγκο του Ιστορικού στο μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ έχει ως εξής:

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και την προοπτική επέκτασης της. 
Η διοίκηση της ΚΑΕ και ο μεγαλομέτοχος Σταύρος Αλευρογιάννης κατέβαλλαν αναζήτησαν την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πάγκο της ομάδας μπάσκετ, με μοναδικό γνώμονα την απόδοση της σε καλύτερο, θεαματικότερο και αποτελεσματκότερο επίπεδο απο την περσινή παρουσία της στην Α1 κατηγορία.
Η δίοικηση της ΚΑΕ πιστεύει ότι η επιλογή του προπονητή της Εθνικής ομάδας για τον «κυανέρυθρο» πάγκο αποτελεί εχέγγυο για την επίτευξη αυτών των στόχων, ώστε οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να ικανοποιούνται απο τον συνδυασμό νικηφόρων αποτελεσμάτων και ποιοτικού θεάματος και γι αυτόν τον λόγο προχώρησε σε οικονομική υπέρβαση.
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος επιστρέφει στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μετά την θητεία του την περίοδο 2011-2012.
Η παρουσίαση του Θανάση Σκουρτόπουλου θα γίνει απο τον κ. Αλευρογιάννη, μετά την επιστροφή της αποστολής της Εθνικής ομάδας στην Αθήνα. 
Το Σάββατο ( 30/6) ο νέος τεχνικός θα κάνει τις πρώτες δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΟΥΤΣ