ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο τελευταίος ΘΑ κλείσει την πόρτα…?

0

Μεσούσης των 130 χρόνων του πιο Ιστορικού συλλόγου της Ελλάδος και όχι μόνο. Ενός συλλόγου που ήρθε από τα παράλια της Μικράς Ασίας για να διδάξει αθλητισμό και πρωταθλητισμό.

Ο Πανιώνιος προχωρά στα 130 χρόνια της ιστορίας του και κανείς μα κανείς δεν φανταζόταν πως οι δύο ομάδες του ΠΑΕ και ΚΑΕ θα έφταναν τόσο χαμηλά μετά από τόσα χρόνια.

Πιο είναι το πρόβλημα? Μα είναι ολοφάνερο καθαρά είναι θέμα χρημάτων και όποιος λέει το αντίθετο μάλλον φορά παρωπίδες και βλέπει άλλα πράγματα. Ειδικά στο θέμα της ΠΑΕ είναι το μόνο σίγουρο, υπάρχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα που δεν φαίνεται λύση στο άμεσο μέλλον. Περιμέναμε τον εξωδικαστικό διακανονισμό που για μερικούς λαλίστατους ήταν σίγουρος για να πάρουμε μια ενημερότητα μπας και εντάξουμε δύο μεταγραφές χειμερινές στην ομάδα… Αλλά τζίφος η υπόθεση έμειναν τα λόγια.

Στο μπάσκετ μπορεί να έδειχνε η ομάδα μετά το στραπάτσο του ξεκινήματος ότι θα μπορέσει να στρώσει και να γίνει ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Basket League αλλά… έσβησαν τα όνειρα και εκεί και πλέον οδηγούμαστε και σε αυτό το άθλημα προς την πιο κάτω κατηγορία. Οι Αμερικάνοι που πήραμε δεν μας βγήκαν και πλέον έχουμε μόλις 2,5 από δαύτους.

Όσο για τον ερασιτέχνη εκεί να δούμε τι θα δούμε εξάλλου έχουμε και εκλογές την Δευτέρα 3/2 για να βγει το καινούριο διοικητικό συμβούλιο. Αλλά τι διαφορά θα δούμε? Θα δούμε ποτέ τις ερασιτεχνικές μας ομάδες να αγωνίζονται μέσα στη Νέα Σμύρνη? Μάλλον ΟΧΙ μάλλον θα τον βλέπουμε για τα επόμενα σίγουρα άλλα τέσσερα χρόνια να ψάχνει να βρει στέγη να παίξει τα εντός έδρας παιχνίδια του χωρίς κόσμο, χωρίς να μπορεί να κόψει ένα εισιτήριο για οικονομική ενίσχυση, δηλαδή θα βρισκόμαστε μεταξύ γνωστών και φίλων σε κανά δυο καρέκλες μέσα στα γήπεδα.

Το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για τα χρήματα είναι μερικές φορές η ελευθερία.

Φυσικά θα βρίσκονται κατά καιρούς και κανά δύο τρεις “αετονύχηδες” που θα έρχονται και θα τάζουν “λαγούς” με πετραχήλια (σπόνσορες και οικονομικές ενισχύσεις) σε διάφορα τμήματα του Πανιώνιου, έτσι για να ακουστεί το όνομά του για κανά δυο αγωνιστικές και μετά ούτε που τον είδατε τον Παναγή….

Πιστεύω ότι η φετινή χρονιά μπορεί να είναι η χειρότερη και των 130 χρόνον του Πανιώνιου. Αλλά δεν πιστεύω ΠΟΤΕ ότι θα είναι και η τελευταία. Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος μπορεί να φτάσει στον πάτο (ευτυχώς εδώ γνωρίζουμε τον πάτο) αλλά θα ξανά αναστηθεί λαβωμένος μεν αλλά ζωντανός. Οι Πανιώνιοι μπορεί να είναι λίγοι αλλά είναι ένα σώμα μια ψυχή και θα είναι και την επόμενη ημέρα μαζί με τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ.

Τσακίρης Λάμπρος

 

Volleyball Pre League γυναικών: Πανιώνιος – ΖΑΟΝ 1-3 σετ

Previous article

Super 3: “Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο της ψυχή σου αρχηγέ”

Next article
Login/Sign up