ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Πραξιτέλης χθες δεν σφύριζε το Λάρισα – Πανιώνιος αλλά… την Ξάνθη… (Vid)

0

Ο covid 19 τους έκανε την μεγάλη χάρη και μετακίνησαν το παιχνίδι με την Λαμία για την Δευτέρα, ο Ζαχαριάδης τους έκανε την χάρη και απέβαλε παίκτη του Πανιωνίου. Αλλά ο Ιστορικός δεν τους έκανε την χάρη με την ισοπαλία που απέσπασε.

Ο λόγος που η Ξάνθη ή όποιος εφηύρε την έκθεση ανθρώπου από το τεχνικό επιτελείο στον covid 19 -Ποτέ δεν ήταν ποδοσφαιριστής- δεν ήταν άλλος παρά να μπορούν να έχουν στον απόλυτο έλεγχό τους στο παιχνίδι του Πανιωνίου με την Λάρισα και να μπορούν να αντιδράσουν ανά πάσα στιγμή απέναντι στην Λαμία.

Δεν ξέρω αν ο Πραξιτέλης έπαιξε τα ρέστα του στο χθεσινό παιχνίδι της Λάρισας με τον Πανιώνιο, αλλά σίγουρα ξέρω ότι το παιχνίδι το ήθελαν αν όχι άσσο τουλάχιστον ισοπαλία μιας και η “αγαπημένη” του Ρώσου δεν μπορούσε να σκοράρει αν και αυτή έπαιζε με παίκτη παραπάνω στην Λαμία.

Πάντως ο κύριος αυτός που φέτος όσες φορές έχει σφυρίξει τον Πανιώνιο ο Πανιώνιος δεν έχει κερδίσει –Πανιώνιος-Βόλος 1-2 και ΠΑΟ-Πανιώνιος 3-0– δεν γνωρίζω τι του έχει κάνει ο Πανιώνιος και τον “κυνηγά” τόσο πολύ;

Εντελώς συμπτωματικά την ώρα που ο Πανιώνιος έμενε με 10 παίκτες (30′) την ίδια ακριβώς ώρα και η Λαμία έμενε και αυτή με 10 παίκτες, τυχαίο δεν νομίζω, αδέκαστοι κύριοι της ΚΕΔ. Όσο για τις κίτρινες που πήρε ο Ντομίνγκεζ που “στοχοποιήθηκε”  από την έναρξη του παιχνιδιού από τον εν λόγω κύριο μέχρι να τον πετάξει έξω δεν έχουμε να πούμε τίποτα απλά ντροπή κύριοι της ΚΕΔ. Στο τέλος πιστεύω ότι ο εν λόγω κύριος πρέπει να πάρει και “μπόνους”.

Το Σάββατο θα είστε από κάτω μας

Previous article

Σε απολογία η ΠΑΕ Πανιώνιος και ο Νίκος Ζαμάνης

Next article
Login/Sign up