ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος μας χρειάζεται αύριο όλους (Vid)

0

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση και καλή όλο τον κόσμο του Ιστορικού το Σάββατο στο γήπεδο

Μπορεί οι δύο τελευταίες νίκες επί του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα και της ΑΕΛ στο Κύπελλο Ελλάδος να ήταν η “εκκίνηση” αλλά, το αυριανό παιχνίδι θα είναι η συνέχεια στην πορεία που θέλει ο Πανιώνιος να χαράξει σε αυτό το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.

Έτσι αύριο όλοι όσοι αγαπάμε αυτή την ομάδα πρέπει να είμαστε στις θέσεις μας. Πρέπει αύριο ο κόσμος του Ιστορικού να είναι ο δωδέκατος παίκτης του γηπέδου και να πάρουμε αυτή τη νίκη έτσι ώστε να μας δώσει την ώθηση που τόσο χρειάζονται οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Πανιώνιου.

Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ έβγαλε μια ανακοίνωση για το κάλεσμα του κόσμου στο γήπεδο

Το Σάββατο η ΟΜΑΔΑ μας δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Άρη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και ύστερα από δύο νίκες με Απόλλων και ΑΕΛ είμαστε όλοι μας αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι στο να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε κοντά μας τον κόσμο του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ώστε να γίνει ο δωδέκατος και πολυτιμότερος μας παίκτης στην μάχη που θα δώσουμε εντός γηπέδου για τη νίκη.

Σας θέλουμε όλους δίπλα μας να στηρίξετε και να χειροκροτήσετε κάθε προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας και στο τέλος να στηθεί μία ακόμη «Κυανέρυθρη» γιορτή όπως μόνο εμείς ξέρουμε να δημιουργούμε!

 

Απαλλάχτηκε ο Πανιώνιος από την πειθαρχική επιτροπή της Super League

Previous article

Το “κάλεσμα” με ένα ωραίο Video από την ΠΑΕ (Vid)

Next article
Login/Sign up