ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πανιώνιος βρίσκεται τέσσερις τελικούς μακριά από το πρωτάθλημα της αναδιάρθρωσης

0

Ο Πανιώνιος έκανε το καθήκον του. Τερμάτισε πρώτος και αήττητος στον όμιλό του και πλέον περιμένει να μάθει τις τέσσερις ομάδες που θα συναντήσει στο δρόμο για την άνοδο

Τα «διαμαντάκια» του Δημήτρη Κοροπούλη δικαίωσαν όλους εμάς που τα πιστεύουμε και πλέον καλούνται στους τέσσερις τελικούς που απομένουν να τους κερδίσουν και να πανηγυρίσουν τους κόπους μια χρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Ο πόλεμος για τον Πανιώνιο ξεκίνησε από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό. Εκεί κατάλαβαν όλοι πως ο Ιστορικός ήταν, είναι και παραμένει δυνατός και είπαν να του κόψουν τα «φτερά» με πέναλτι στο 90’. Νόμιζαν όταν τα κατάφεραν, αλλά έπεσαν έξω. Ήρθαν οι «φουσκωτοί» της Ηλιούπολης για μαγκιές στη Νέα Σμύρνη, αλλά τους κεράσαμε… τυρόπιτα από τον Νικόλα. Μας έριξαν στο μαύρο των μεταδόσεων σε Μοσχάτο και Μύκονο, αλλά ο Πανιώνιος είναι φάρος που φωτίζει τα σκοτάδια μας και βρήκε το δρόμο των νικών.

Αυτόν τον δρόμο, ο οποίος για όλο τον κυανέρυθρο λαό που είναι μονόδρομος πρέπει να ακολουθήσει. Μια ευθεία έμεινε. Λίγα χιλιόμετρα. Το ρεζερβουάρ είναι ακόμα γεμάτο. Δεν αδειάζει με τίποτα. Για να μη μιλήσω από πάθος, ψυχή, τσαμπουκά. Όλα αυτά είναι μπολιασμένα στο DNA αυτών των παιδιών.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται τέσσερις τελικούς μακριά από το πρωτάθλημα της αναδιάρθρωσης. Μια υπογραφή έμεινε από το νομοσχέδιο του κυρ Λευτέρη Αυγενάκη για να κάνουμε το μεγάλο άλμα στη Β’ Εθνική. Μια ακόμα υπογραφή έμεινε τα χρέη να πάνε σε φυσικά πρόσωπα και να μειωθούν στις 600.000 ευρώ. Μετά από αυτές τις δύο υπογραφές η διοίκηση του κ. Σκούρα θα πρέπει να βγει και να μας πει αν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές προϋποθέσεις που χρειάζονται για να συμμετάσχει ο Ιστορικός σε επαγγελματική κατηγορία, όπως το μετοχικό κεφάλαιο των 250.000 ευρώ και την εγγυητική επιστολή των 100.000 ευρώ.

Εμείς εδώ είμαστε να στηρίξουμε. Τα δύσκολα θα περάσουν… Το ξανά από την αρχή το σύνθημα μας!!!

Ποιότητα Ζωής «Ευχόμαστε να ξεκινήσουν γρήγορα οι εργασίες Ανέγερσης…»

Previous article

Πανιώνιος: “Ευχαριστούμε το Cosmorama-Travel & τον Νίκο Ζαχαρόπουλο”

Next article
Login/Sign up