ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πανιώνιος του α’ γύρου και τα στατιστικά του στοιχεία

0

Ο πρώτος γύρος της Super League τελείωσε την προηγούμενη Κυριακή και αυτή την Κυριακή ξεκινά ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος, πάμε να δούμε τα στατιστικά του Πανιώνιου σε αυτόν τον πρώτο γύρο.

Ο πρώτος γύρος της Ελληνικής Super League έκλεισε την προηγούμενη Κυριακή και ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα με κάτω το κεφάλι. Πλέον οι παίκτες του Νίκι Παπαβασιλείου έχουν σβήσει το -6 έχουν τους +6 βαθμούς είναι μόλις 2 βαθμούς επάνω από τον τελευταίο Παναιτωλικό και ξεκινούν τον δεύτερο γύρο με δυο παιχνίδια φωτιά.

Το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας την Κυριακή με τον ΝΠΣ Βόλο όπου οι κυανέρυθροι θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω από την ήττα του πρώτου γύρου.

Πάμε να δούμε τα στατιστικά που είχε ο Πανιώνιος τον πρώτο γύρο. Ο Πανιώνιος σε 13 παιχνίδια κατάφερε και μάζεψε 12 βαθμούς, όπου με τους 6 έσβησε την τιμωρία που είχε από την αρχή του πρωταθλήματος και να τερματίσει με +6 μόλις προτελευταίος στην βαθμολογία.

Πέτυχε η επίθεση 12 γκολ όπου μεταφράζεται σε 0.9 γκολ ανά αγώνα. Ο Πανιώνιος στα δεκατρία παιχνίδια που έδωσε είχε 93 τελικές προσπάθειες για γκολ, όπου μεταφράζεται σε 7.2 ανά αγώνα.

Οι επιθετικοί του Ιστορικού πετύχαιναν 1 γκολ ανά 7.8 τελικών προσπαθειών. Οι Assist των παικτών του Πανιώνιου στα 13 παιχνίδια που έδωσαν ήταν μόλις 8 και 0.6 ανά παιχνίδι στον πρώτο γύρο.

Οι παίκτες του Πανιώνιου μοίρασαν 489 εύστοχες πάσες όπου μεταφράζεται σε 37.6 πάσες ανά αγώνα. Στα 13 παιχνίδια ο Πανιώνιος έκανε 514 λάθη μεταβίβασης, δηλαδή 39.5 σε κάθε παιχνίδι.

Οι διαιτητές σφύριξαν στα 13 παιχνίδια 191 φάουλ υπέρ του, όπου είναι 14.7 φάουλ ανά αγώνα, και 179 φάουλ κατά του Πανιώνιου όπου είναι 13.8 ανά αγώνα.

Στον Πανιώνιο οι διαιτητές έδειξαν 37 κίτρινες κάρτες όπου μεταφράζεται σε 2.8 κίτρινες σε κάθε αγώνα (Συμπεριλαμβάνονται και οι κίτρινες στον πάγκο του Ιστορικού).

Κόκκινες κάρτες ο Πανιώνιος στα 13 παιχνίδια δεν είδε ούτε μια. Ενώ είδε 2 αποβολές όπου είναι 0.2 αποβολές σε κάθε αγώνα. 

Πλέον ο δεύτερος γύρος είναι μπροστά μας και πιστεύουμε ότι την Κυριακή ο Πανιώνιος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να συνεχίσει την πορεία της σωτηρίας μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος της Super League 1.

Προσφυγές από Ανσαριφάρντ και Γεσίλ

Previous article

Αποχή των διαιτητών για την 18η αγωνιστική της Super League

Next article
Login/Sign up