Ο Πανιώνιος τους πήρε και τους άξιζε τους βαθμούς Κύριοι….

Καιρό είχαμε να τα πούμε, αλλά άκουσα κάποια πράγματα από «γνωστούς» «αγνώστους» που δεν μπόρεσα να κρατηθώ και είπα να τα χώσω λίγο

Μερικές φορές αναρωτιέμαι ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το μένος κατά του Πανιώνιου από μερίδα του τύπου που μερικές φορές βρίσκει και σύμφωνους πολλούς εκ των έσω. 

Όταν μερικοί «δημοσιογραφίσκοι» εκτελούν εντολές για να διαβάλουν το όνομα του Πανιώνιου και την Ιστορία του όταν βγαίνουν και λένε από επίσημα site και ραδιόφωνα ότι ο Πανιώνιος δεν την δικαιούνταν αυτή την νίκη επί της Λαμίας και όταν πριν μερικές ημέρες έβγαιναν και έλεγαν ότι ήθελαν για τον Πανιώνιο περί επενδυτών και τέτοιες βλακείες. Τι να πει κανείς…

Μπορεί ο Πανιώνιος να μην έπαιξε καλή μπάλα, μπορεί να ήταν υποτονικός και να μην του έβγαινε για 80′ λεπτά το γκολ, μπορεί το παιχνίδι να τσούλαγε προς την ισοπαλία. Αλλά ρε παιδιά δεν σας έχουνε μάθει στα τόσα χρόνια που βλέπετε μπάλα ότι η στρογγυλή θεά είναι «πόρνη» δεν ξέρετε ότι αν ο διαιτητής δεν σφυρίξει την λήξη του παιχνιδιού όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά?

Ο Πανιώνιος πήρε ένα παιχνίδι στο 87′ με ένα γκολ του Μασούρα και «καθάρισε» ακόμα τρεις βαθμούς. Είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από την 4η θέση και έπιασε την «χάρτινη» πρωταθλήτρια του περσινού Ελληνικού Πρωταθλήματος στους 17 βαθμούς.

Γιατί σας χαλάει μερικούς αυτό? Θέλετε να πείτε την «μίρλα» σας, άστε το τουλάχιστον για την επόμενη ημέρα, άστε το για μετά το παιχνίδι μην βγαίνεις ρε μεγάλε και λες πως ο Πανιώνιος δεν την δικαιούνταν αυτή την νίκη.

Εγώ θα ρωτήσω το ανάποδο ο Ολυμπιακός την 4η αγωνιστική όταν σου έβαζε το τυχαίο γκολ στο 92′ την δικαιούνταν? Όταν ο Ατρόμητος σε ισοφάριζε στα «χασομέρια» ήταν δίκαιο? Ακόμα όταν ο Παναθηναϊκός σου έβαζε ένα γκολ στο 72′ μέσα στο ΟΑΚΑ ήταν δίκαιο? Εκεί όμως δεν βγήκες μεγάλε να πεις τίποτα γιατί θα έχουμε επιπτώσεις στην δουλίτσα μας.

Εγώ δεν ξέρω αλλά ο Πανιώνιος έκανε για φέτος ακόμα ένα σερί τριών νικών και περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο παιχνίδι με Λάρισα στον κάμπο, όπου θα είμαστε μπόλικοι εκεί για να υποστηρίξουμε την ομάδα μια ομάδα που μπορεί να έχει ακόμα γκρινιάρηδες οπαδούς αλλά έχει πιο πολλούς «ταλιμπάν» οπαδούς και όπως λέει και το τραγουδάκι των Πανθήρων «Ταλιμπάν… Ταλιμπάν έως και το Αφγανιστάν» εκεί θα πάμε για την Πανιωνάρα μας. Εις άλλα με υγεία Πανιώνιος ρε… γιατί πολλοί μας μίσησαν και ακόμα πιο πολλοί μας πολέμησαν και όσα και να λέτε να ξέρετε τον ουρανό θα τον βρούμε όλοι μαζί μόνοι μας. Ο Πανιώνιος είναι ιδέα και ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ….

Τσακίρης Λάμπρος