ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πανιώνιος, το σήμερα και το αύριο

0

Ο Πανιώνιος πλέον έχει τελειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και όλοι κοιτούν την νέα χρονιά και το νέο ρόστερ που χρειάζεται για ένα δυνατό Πανιώνιο

Οι άνθρωποι του Πανιώνιου βρίσκονται μπροστά σε ένα διάστημα δύο μηνών έτσι ώστε να “κτίσουν” τον καινούριο Πανιώνιο μιας και πέντε με δέκα παίκτες θα αποχωρήσουν από την ομάδα και πρέπει η διοίκηση μαζί με τον καινούριο προπονητή να επιλέξουν παίκτες για να στελεχώσουν το καινούριο ρόστερ του Ιστορικού.

Στον Πανιώνιο με το τέλος της χρονιάς ολοκληρώθηκαν οκτώ συμβόλαια όπου δεν έχουν ανανεωθεί αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα ούτε θα ανανεωθούν.

Αυτά είναι τα εξής:

Λευτέρης Αστράς
Γιώργος Μπαντής
Παναγιώτης Κόρμπος
Λάζαρος Λάμπρου
Βαλεντίνος Βλάχος
Ζερόμ Γκιοατά
Κυριάκος Σαββίδης
Μανώλης Σιώπης

Επίσης υπάρχουν άλλοι τέσσερις όπου είναι υποψήφιοι για αποχώρηση και μάλλον δεν θα συνεχίσουν με τον Πανιώνιο.

Αυτοί είναι:

Γιάγια Μπανανά
Σαμέντ Γεσίλ
Νίκι Μπίλε Νίλσεν
Μεργκίμ Μπραχίμι

Έτσι ο Πανιώνιος μένει με εννέα ποδοσφαιριστές όπου τα συμβόλαιά τους είναι σε ισχύ και είναι πολύ δύσκολο για να αποχωρήσουν από τον Πανιώνιο, εκτός αν του γίνει καλή πρόταση για να αγοραστεί παίκτης με καλά χρήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο και θα συνεχίσουν στον Πανιώνιο είναι οι εξής:

Γιώργος Σαραμαντάς
Κρίστιαν Νόβακ
Ουάσινγκτον Σαντάνα
Σρνταν Σπιριντόβιτς
Γιώργος Μασούρας
Μάτιτς Κότνικ
Δημήτρης Σταυρόπουλος
Θανάσης Παπαγεωργίου
Φιορίν Ντουρμισάι

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Βασίλης Πατσατζόγλου έχει γυρίσει και θα υπολογίζεται για τον Πανιώνιο στην καινούρια αγωνιστική σεζόν. Τώρα οι Γιάννης Οικονομίδης, Άγγελος Πινιώτης και Μάκης Βουκελάτος μάλλον είναι πολύ πιθανόν να δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Άρα ο Πανιώνιος την καινούρια αγωνιστική σεζόν θα χρειαστεί να κάνει 10 το λιγότερο και 15 το περισσότερο μεταγραφές για να καλύψει θέσεις που θα πλαισιώσουν το ήδη εναπομείναντα ρόστερ της ομάδας. Οι θέσεις που θέλει να καλύψει ο Πανιώνιος είναι οι εξής:

*Δύο τερματοφύλακες
*Δύο με τρεις κεντρικούς αμυντικούς
*Έναν δεξιό μπακ
*Έναν αριστερό μπακ
*Δύο με τρία αμυντικά χαφ
*Δύο με τρεις εξτρέμ
*Έναν ή δύο επιτελικούς μέσους
*Έναν με δύο επιθετικούς

Πάντως για το θέμα του προπονητή περιμένουμε την απάντηση του Ζοσέ Ανιγκό μιας και ο ίδιος όπως έχει δηλώσει θα συζητήσει με την οικογένειά του στην Γαλλία και σε μερικές ημέρες θα ανακοινώσει στην ΠΑΕ τις προθέσεις του.

 

Έκαναν το 2-1 τα κορίτσια και πάνε στον Αγ. Δημήτριο να το καθαρίσουν

Previous article

Τι σκοπιμότητες εξυπηρετείτε κύριοι της ΚΟΕ ενάντια του Πανιώνιου?

Next article
Login/Sign up