ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Πανιώνιος την δεδομένη στιγμή θέλει ηρεμία

0

Η γκρίνια και οι φωνές είναι ένας κακός σύμβουλος σε καταστάσεις κρίσιμες. Η περίπτωση του Πανιώνιου πρέπει την δεδομένη στιγμή να μας βρει ενωμένους ΟΛΟΥΣ για το κοινό καλό, που δεν είναι άλλο από τον ίδιο τον σύλλογο.

Ο Πανιώνιος όλοι ξέρουμε ότι χρωστάει και δεν είναι η μόνη ομάδα ΠΑΕ που χρωστά ας είναι κάποιοι καλοί “φίλοι μας” που έβαλαν το χεράκι τους στην εφορία και μας πέταξαν έξω από τις 100 δόσεις που πληρώναμε κανονικά με πολύ μικρές καθυστερήσεις.

Ας έρθουμε όλοι μαζί μια φορά στο γήπεδο για την ομάδα για το σήμα, την φανέλα, την Ιστορία αυτού του συλλόγου ας αφήσουμε τα οικονομικά προβλήματα να τα διαχειριστούν αυτοί που πρέπει να τα διαχειριστούν και όπως είπαν στο τέλος της χρονιάς ας γίνει ο απολογισμός που τόσο έχει αργήσει τόσα χρόνια.

Ας αφήσουμε την εσωστρέφεια και τα του Ολυμπιακού. Δεν μου λέτε όσοι κράζουν για τον Πανιώνιο ότι έχει μπει στο άρμα του Ολυμπιακού, εγώ θέλω να σας ρωτήσω, η περίπτωση του ΑΡΗ δεν είναι η πιο κραυγαλέα από την χρονιά που ανέβηκε στην super league που είναι αποδεδειγμένα στο άρμα του Ολυμπιακού?

Εκεί φιλάθλους, οπαδούς, δεν έχει? Δεν τους ακούω όμως να κράζουν διοικήσεις και ομάδα, γιατί? Αντιθέτως βλέπω φιλάθλους και οπαδούς να γεμίζουν το γήπεδο και να μην πέφτει καρφίτσα. Ας αφήσουμε επιτέλους την εσωστρέφεια που έχουμε και ας δούμε μια φορά τον εαυτό μας σαν φίλαθλο και οπαδό της ομάδας και όχι σαν πρόεδρο ούτε σαν προπονητή.

Τσακίρης Λάμπρος

Παρελθόν ο Λάκι Τζόουνς από τον Πανιώνιο

Previous article

Πάνθηρες: “Ο κρίκος μεταξύ του κόσμου και της διοίκησης του Πανιωνίου έχει σπάσει”

Next article
Login/Sign up