ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πανιώνιος θέλει να κλείσει θέματα που τον απασχολούν

0

Ο Πανιώνιος και ειδικά η διοίκηση έχουν δύο θέματα που τους απασχολούν αυτές τις ημέρες και προσπαθούν να τα τακτοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Το πρώτο θέμα είναι η αδειοδότηση, όπου η διοίκηση δίνει την δική της μάχη σε αυτό το επίπεδο, και θέλει να κλείσει το θέμα αυτό το συντομότερο δυνατό.

Πάντως απ’ ότι γνωρίζουμε τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα έχουμε σύντομα ευχάριστα νέα από ανακοινώσεις της ίδιας της διοίκησης.

Το άλλο θέμα που απασχολεί την διοίκηση είναι αυτό του Σοτζέι Μασούντ, όπου το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του, και μετά θα είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε πρώτη επαφή και όλα δείχνουν ότι υπάρχει θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές. Θέλουν από τον Πανιώνιο να το κλείσουν αυτό το ζήτημα γρήγορα, έτσι ώστε και να πουληθεί μετά ο παίκτης να έχουν όφελος από αυτή την πώληση.

Υπάρχει και ένα ακόμα θέμα που ακούει στο όνομα Βλάνταν Μιλόγεβιτς, εδώ να αναφέρουμε ότι και οι δύο πλευρές έχουν “παγώσει” την ανανέωση του συμβολαίου του Σέρβου τεχνικού, επειδή η επιθυμία του Σέρβου τεχνικού είναι να κάτσουν μαζί και οι δύο σε ένα τραπέζι μετά το τέλος του πρωταθλήματος και να συζητήσουν το καινούριο συμβόλαιο.

Μέσα σε όλα όμως την Κυριακή ο Ιστορικός έχει γιορτή, και απ’ ότι όλα δείχνουν το γήπεδο θα είναι για άλλη μία φορά γεμάτο, όπου ο κόσμος του Πανιώνιου θα είναι ο 12ος παίκτης μέσα στο γήπεδο.

Τα εκδοτήρια τις ώρες λειτουργίας τους δεν σταματούν καθόλου να εκδίδουν εισιτήρια και η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη.

ΥΓ Να σημειώσουμε ότι τα γυναικόπαιδα που θα μπουν δωρεάν στο γήπεδο από την θύρα 1 πρέπει να διαθέτουν ΑΜΚΑ και ταυτότητα για να μπουν μέσα στο γήπεδο.

Μπακοδήμου: «Αν δείξουμε ψυχή, έχουμε μεγάλες πιθανότητες να νικήσουμε»

Previous article

Όλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΣΚ

Next article
Login/Sign up