ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Πανιώνιος στους… Πανιώνιους

0

Σε λίγες ημέρες ο Πανιώνιος όλων κλείνει τα 130 χρόνια του στην Ιστορία του αθλητισμού εσύ θα του γυρίσεις την πλάτη?

Αυτές τις ημέρες ακούγονται πολλά για τον Πανιώνιο όσον αφορά ΠΑΕ ΚΑΕ και ερασιτέχνη. Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τις ανώνυμες εταιρείες γιατί είναι όπως το λένε οι λέξεις ανώνυμες εταιρείες και δεν μπορώ ΕΓΩ να πω σε μετόχους τι θα κάνουν αν θα βάλουν λεφτά και αν θα στηρίξουν τον Πανιώνιο στο μέλλον.

Η μόνη υποχρέωση που έχουν είναι να τιμούν όσο είναι “αφεντικά” την φανέλα το σήμα και την ιστορία του Πανιωνίου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Θα ασχοληθώ όμως με τον ερασιτέχνη ο οποίος περνά και αυτός δύσκολες ημέρες σε μια περίοδο όπου κανείς μα κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει οικονομικά το σωματείο των δύο ηπείρων και 130 χρόνων ιστορίας.

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ στις 14 Σεπτεμβρίου κλείνει τα 130 χρόνια του στην ιστορία του αθλητισμού. Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης ο οποίος έγινε πραγματικότητα από τους Σμυρνιούς στην Μικρά Ασία, αναγεννήθηκε από τον Δημητρό Δάλλα στο Καλλιμάρμαρο στάδιο και εγκαταστάθηκε στη Νέα Σμύρνη.

Αυτός ο Πανιώνιος μετά από 130 χρόνια δεν νοείται να έχει τόσα λίγα μέλη εγγεγραμμένα και ενεργά μέσα στον ερασιτέχνη του. Ο ερασιτέχνης για να βγάλει “υγεία” προς τα έξω χρειάζεται να έχουμε πολλές απόψεις μέσα στις γενικές συνελεύσεις του ερασιτέχνη. Δεν νοείται να αποφασίζουν οι λίγοι -Μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού- για όλους τους Πανιώνιους σε όλο τον κόσμο, ΝΑΙ υπάρχουν Πανιώνιοι παντού και στις πέντε ηπείρους του κόσμου.

Η ζωή γονατίζει τους δυνατούς για να αποδείξει ότι μπορούν να σηκωθούν ξανά. Τους αδύναμους δεν τους ενοχλεί γιατί ξέρει ότι αυτοί μια ζωή γονατιστοί θα είναι.

Ο Πανιώνιος είναι δυνατός και θα γίνει ακόμα πιο πολύ δυνατός όταν θα είσαι και ΕΣΥ μέλος του και θα έχεις άποψη για το τι γίνεται μέσα στην “Μάνα του λόχου”.

Σας καλώ να αφήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τις αμπελοφιλοσοφίες και να βρεθούμε όλοι μέλη στον ερασιτέχνη όπου και θα τον ενισχύσουμε οικονομικά αλλά και θα έχουμε την ενεργή άποψη μας σε ότι γίνεται μέσα στο σύλλογο των 130 χρόνων.

Ο Πανιώνιος είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ…. Δημητρός Δάλλας

Τσακίρης Λάμπρος

Ο Πανιώνιος ξαναζεί ακόμη μία καταστροφή

Previous article

Το έκανε θρίλερ στο τέλος η Εθνική αλλά πήρε τους βαθμούς

Next article
Login/Sign up