Ο Πανιώνιος σε χρειάζεται τώρα, εσύ θα λείπεις?

Ο Πανιώνιος από αυτό το Σαββατοκύριακο και για ένα μήνα θέλει όλο τον κόσμο δίπλα του, γιατί ένας σύλλογος είναι δυνατός όταν οι φίλαθλοι είναι μαζί του

Από αυτό το Σαββατοκύριακό αρχίζει ένας δύσκολος μήνας για όλα τα αθλήματα του ιστορικού, και ο σύλλογος μας χρειάζεται γιατί δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό χωρίς να έχεις την υποστήριξη των οπαδών σου και των φιλάθλων σου.

Η αρχή γίνεται στις 16:00 στο κλειστό της Αρτάκης όπου η ομάδα πόλο παίζει αγώνα ζωής ή θανάτου με τον ΠΑΟΚ με νίκη ή ισοπαλία η ομάδα πηγαίνει στα μπαράζ για να μείνει κατηγορία και όλοι πρέπει να ήμαστε εκεί.

Στις 17:00 η ομάδα μπάσκετ του ιστορικού παίζει έναν από τους επτά τελικούς μέχρι την άνοδο στην Α1 και δεν είναι τίποτα δεδομένο σε αυτή τη κατηγορία όλοι μπορούν να νικήσουν και όλοι μπορούν να χάσουν ο ιστορικός μας χρειάζεται και εκεί για να τον ανεβάσουμε εμείς οι φίλαθλοι και οπαδοί αυτής της ομάδας.

Την ίδια ημέρα οι Πάνθηρες έχουν πάρτι στον σύνδεσμο και στις 21:30 αρχίζει το psychedelic party των Πανθήρων, που θα φέρει την Goa πιο κοντά στη Νέα Σμύρνη.

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης όπου ο Πανιώνιος, ο δεύτερος της βαθμολογίας υποδέχεται τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι υποχρεωτική, αλλά χωρίς τον δωδέκατο παίκτη της? Γι’ αυτό όλοι την Κυριακή στις 15:00 πρέπει να είμαστε μέσα στο γήπεδο για να φωνάξουμε για αυτή την ομάδα που εδώ και δύο χρόνια μόνο υπερηφάνεια μας έχει κάνει να νιώσουμε.

Σε αυτό το παιχνίδι θα γίνει και κάτι που ακόμα μια φορά θα μας κάνει πιο υπερήφανους, ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ θα φιλοξενήσει ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ από τις δικές τους ξεριζωμένες πατρίδες όπως και εμείς πριν πολλά χρόνια μας ξερίζωσαν ξέρουμε να τιμούμε τους ξεριζωμένους ανθρώπους και την προσφυγιά.

Ραντεβού όλοι στα γήπεδα όπου παίζει ο ιστορικός να τιμήσουμε και εμείς από την πλευρά μας τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, γιατί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ…