ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πανιώνιος μετά το 90′

0

Αυτό ήταν, ένα παιχνίδι με την Κέρκυρα που έπρεπε να μπούμε μέσα απο το πρώτο λεπτό και να το καθαρίσουμε μας βγήκε η πίστη να το κερδίσουμε.

Η ομάδα σήμερα δεν έδειξε καμία διαφορά απο το τελευταίο παιχνίδι που χάσαμε απο τον Κισσαμικό, απλά σήμερα ήταν μέσα ο Ανσαριφάρ, ο Ρισβάνης και ο Τασουλής που έπαιξε σε όλο το παιχνίδι και έκανε την διαφορά με το γκολ που πέτυχε.

Θα πούμε δύο λόγια και αν θέλουν μας ακούνε αν δεν θέλουν δε πειράζει, πάλι Πανιώνιοι ήμαστε. Πρέπει κάποιος να ξεκαθαρίσει σύντομα το θέμα μεταγραφών, όποιος είναι να φύγει να φύγει και να πάει στο καλό κανέναν δεν κρατάμε με το ζόρι, αλλά ρε παιδιά όποιος μείνει στην ομάδα ας καταλάβει σε πιο σύλλογο παίζει και ας βάλει τον κώλο του κάτω και να παίξει μπάλα δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τόσο χαλαρά με την Κέρκυρα και να μην μπορούμε να σπρώξουμε την μπάλα μέσα στο πλεκτό, δηλαδή, με πιο μεγάλες ομάδες τη θα κάνουμε, θα τρώμε τριάρες και τεσσάρες και θα φεύγουμε ευχαριστημένοι?

Τέλος ο Μιλόγεβιτς πρέπει να επιβληθεί μέσα στα αποδυτήρια και να τραβήξει αυτιά δεν μπορεί ο καθένας να παίζει για πάρτι του και να κοιτά τον εαυτό του και σε ποια ομάδα θα πάρει μεταγραφή.

Όλοι παίζεται ΤΩΡΑ για τον ιστορικό και αυτή τη φανέλα που φοράτε την έχουν φορέσει παιχταράδες που την έχουν τιμήσει πριν απο εσάς, και όχι μόνο, την έχουν τιμήσει και πιτσιρίκια και έχουν ματώσει για αυτή τη φανέλα.

Πέρυσι με λιγότερες μεταγραφές και με πιτσιρίκια καταφέραμε και τερματίσαμε πέμπτοι με τις ίδιες ομάδες που παίζεται και φέτος. Δεν θα διανοηθούμε να μην ξανά γίνει το ίδιο και φέτος επειδή μερικοί κοιτάν την πάρτι τους.

Τέλος η διοίκηση σας έχει φερθεί σε ΟΛΟΥΣ σωστά και δεν έχετε παράπονο ούτε σε καθυστερήσεις μισθών αλλά σας πληρώνει κανονικά, όχι όπως παλιά που σας χρωστούσαν χρήματα και βγαίναμε κάθε Χριστούγεννα και κάναμε εράνους για να σας δώσουμε λεφτά για να περάσετε Χριστούγεννα.

Παιδιά κάντε την αυτοκριτική σας και παίξτε μπάλα όπως παίξατε στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μπορείτε, πρέπει να το θέλετε, και το θέλετε.

Τέλος η διαιτησία για μία ακόμα Κυριακή μας έσκισε και θα μας σκίζουν κάθε Κυριακή δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό το τη φταίει είναι άλλον θέμα αυτό.

Μιλόγεβιτς: Δίκαιη η νίκη της ομάδας μας σήμερα

Previous article

Ανακοίνωση απο τους Πάνθηρες

Next article
Login/Sign up