Ο Πανιώνιος και οι «σειρήνες»

Οι Σειρήνες των ΜΜΕ από την Κυριακή το βράδυ έχουν αρχίσει και «τραγουδούν» γλυκά και όμορφα «τραγούδια» για να ακουστούν στα αυτιά των παιχτών του ιστορικού

Το παιχνίδι το ξέρουν καλά, αλλά και εμείς δεν πάμε πίσω, στο ίδιο παιχνίδι έχουμε παίξει όλοι κύριοι.

Αφού δεν σας βγήκε η ολομέτωπη επίθεση διαστρέβλωσης της ομάδας μας, με τις τόσες επιθέσεις που της κάνατε εδώ και μήνες και την τόση απαξίωση που της δείξατε από τηλεοράσεις και ραδιόφωνα ξαφνικά βρήκατε την ευκαιρία να έρθετε με τα νερά της και να την «χτυπήσετε» από μέσα.

Τι εννοούμε με αυτό, κοινώς τι θέλει να πει ο ποιητής? Θέλουμε να πούμε ότι αρχίσατε ένα «τραγουδάκι» που να ακουστεί όμορφο στα αυτιά του κάθε παίχτη, τεχνικού, διοικητικού σε αυτό το ιστορικό σωματείο έτσι ώστε να τον μαγέψετε με όλα αυτά να τον υπνωτίσετε με τα «τραγούδια σας» και μόλις τον φέρεται κοντά σας να τον «κατασπαράξετε» και να του φάτε την «σάρκα» όπως έκαναν και οι σειρήνες στην μυθολογία.

Καλά τα άρθρα σας και η υμνολογία για αυτό που έκανε ο Πανιώνιος την Κυριακή το βράδυ μέσα στο Καραϊσκάκης και κέρδισε τον Ολυμπιακό, αλλά ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε όπως ωραία έγραψαν πολλοί σκεπτόμενοι δημοσιογράφοι.

Δεν θα σας κάνουν τη χάρη οι παίκτες του ιστορικού να μαγευτούν από τα «τραγούδια σας», αντιθέτως σαν πολυμήχανοι θα βάλουν κερί στα αυτιά τους για να μην σας ακούν και μόνο ο «Οδυσσέας» θα δεθεί στο κατάρτι της βάρκας θα σας ακούσει, έτσι για περιέργεια για να δει και να θαυμάσει τα «τραγούδια σας» μόνο και μόνο από περιέργεια.

Η «βάρκα» του ιστορικού θα περάσει και αυτό το εμπόδιο με τους κωπηλάτες της με χαμηλά το κεφάλι και τραβώντας κουπί για τον τελικό προορισμό που ακόμα δεν τον ξέρουμε γιατί είναι μακρύς ο δρόμος για την Ιθάκη.

Πάντως ένα να ξέρετε όλοι οι ποδοσφαιριστές μας με αρχηγό τον κόουτς δεν θα παρασυρθούν στη παγίδα που θέλετε να στήσετε για να μπουν ζαλισμένοι από τα κολακευτικά σας άρθρα μέσα σε ένα παιχνίδι που το μόνο που χρειάζεται είναι συγκεντρωτισμός και ομαδικότητα για το τελικό στόχο του παιχνιδιού, που δεν είναι άλλος από την νίκη και τίποτε άλλο.

Τέλος θέλω να πω στην ομάδα, ότι η ομαδικότητα και η αλληλοκάλυψη κάνει θαύματα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου γι’αυτό κρατήστε αυτό που έχετε καταφέρει εδώ και δύο χρόνια και μην ακούτε κανέναν.

Το μυαλό σας σε αυτό το παιχνίδι, κλείστε τα αυτιά σας και κατεβείτε στο γήπεδο όπως και στο Καραϊσκάκης παίξτε την μπάλα που ξέρετε και θα δείτε στο τέλος του αγώνα το μεγάλο αποτέλεσμα που φέρατε ΟΛΟΙ μαζί. 

Ο κόσμος θα είναι μαζί σας και προβλέπεται να είναι πολύς, περισσότερος και από την Ξάνθη θα έχει παλμό θα έχει τραγούδια θα έχει φωνές για να σας βοηθήσουν θα είναι ο δωδέκατος παίκτης μαζί με τα αδέρφια μας από την Αγγλία της Crystal Palace.