ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ έκοψε την 130η πρωτοχρονιάτικη πίτα του (Pics)

0

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στη Λεόντειο Σχολή ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τους αθλητές του που διακρίθηκαν στην περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ο ερασιτέχνης Πανιώνιος σήμερα στην αίθουσα της Λεοντείου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μπροστά στον κόσμο του (Αθλητές Προπονητές και γονείς).

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την Αιώνια Πανθηρίνα μας Ρενάτα στην μνήμη της.

Παραβρέθηκαν στην αίθουσα της εκδήλωσης εκτός από το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Πανιώνιου, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κύρια Άννα Καραμανλή, ο κύριος Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης κύριος Σταύρος Τζουλάκης, ο δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου κύριος Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο πρώην δήμαρχος και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κύριος Γιώργος Κουτελάκης, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων της Νέας Σμύρνης.
Να σημειώσουμε εδώ ότι στον λόγο που έβγαλε ο κύριος Τζουλάκης προς τους Πανιώνιους αναφέρθηκε στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” όπου ανέφερε ότι τελικά θα επιδοτηθεί από το κράτος με 600.000€ ο Πανιώνιος και θα το ενισχύσει ο δήμος με άλλες 400.000€, έτσι ώστε με το ποσό των 1.000.000€ να μπορέσει να επισκευαστεί το γήπεδο και οι προπονητικοί του χώροι για όλους τους αθλητές του Πανιώνιου.
Όσο για το κλειστό της Αρτάκης ο δήμαρχος σαφώς σε αμηχανία αναφέρθηκε σε ήδη ειπωμένα κείμενα από τον ίδιο σε δημοτικό συμβούλιο χωρίς να αναφερθεί το πότε θα δούμε το πρώτο “τούβλο” στο πρώην κλειστό.
Τέλος ο Ερασιτέχνης βράβευσε τον αθλητή του Βασίλη Σοφικίτη που θριάμβευσε στην κολύμβηση με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος.
Βραβεύτηκαν και πολλοί άλλοι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου. Ενός συλλόγου που είναι η μήτρα του Ελληνικού αθλητισμού εδώ και 130 χρόνια ζωής σε Σμύρνη και Ελλάδα.

Το ημερολόγιο του τμήματος handball του Πανιώνιου

Previous article

Νίκι προπονητής είσαι δεν είσαι ψυχολογός…

Next article
Login/Sign up