ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

0

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στη Λεόντειο Σχολή ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τους αθλητές του που διακρίθηκαν στην περσινή αγωνιστική περίοδο

Ο ερασιτέχνης Πανιώνιος σήμερα στην αίθουσα της Λεοντείου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μπροστά στον κόσμο του (Αθλητές και γονείς).

Παραβρέθηκαν στην αίθουσα της εκδήλωσης εκτός από το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Πανιώνιου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κύριος Γιώργος Βασιλειάδης, ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης κύριος Σταύρος Τζουλάκης, ο πρώην δήμαρχος και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κύριος Γιώργος Κουτελάκης ο οποίος και κέρδισε το φλουρί της πίτας του Πανιώνιου. Επίσης βρέθηκαν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι, για τον ΣΥΡΙΖΑ ο κύριος Θέμης Παυλόπουλος και για την Νέα Δημοκρατία ο κύριος Γιώργος Λαρίσης.

Να σημειώσουμε εδώ ότι στον λόγο που έβγαλε ο κύριος Τζουλάκης προς τους Πανιώνιους αναφέρθηκε στα έργα και τις ημέρες του παλιού και νέου κλειστού. Αλλά δεν μας είπε τίποτε καινούριο από αυτά που έχουν γραφτεί κατά καιρούς. Απλά κύριε δήμαρχε περιμένουμε πράξεις για τον Πανιώνιο και στο τέλος θα κριθούν όλοι στις κάλπες.

Τέλος ο Ερασιτέχνης βράβευσε την ομάδα μπάσκετ παίδων του Πανιώνιου για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα Ελλάδος.

Βραβεύτηκαν και πολλοί άλλοι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου αυτού του συλλόγου που είναι η μήτρα του Ελληνικού αθλητισμού εδώ και 129 χρόνια ζωής σε Σμύρνη και Ελλάδα.

Όσοι παρευρέθηκαν σήμερα στην εκδήλωση είχαν τη χαρά να απολαύσουν τραγούδια από την παραδοσιακή χορωδία και ορχήστρα του Εθνικού Ωδείου Αθηνών και Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Χορωδία.

Ο Τσαμούρης στη Νέα Σμύρνη με Αστέρα Τρίπολης

Previous article

Επέστρεψε ο Άλμπεργκ και υπολογίζεται

Next article
Login/Sign up