Ο Πανιώνιος είναι πρώτος, ΤΩΡΑ?

Σαν χθες ήταν, όλη η γκρίνια και οι ύβρεις μερικών ανεγκέφαλων κατά του προπονητή και μερικών παικτών του ιστορικού

Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με όλους αυτούς γιατί πάλι στην πρώτη στραβή του Πανιώνιου πάλι τα ίδια θα λένε. Αλλά θα ευχαριστήσω σαν απλός φίλαθλος όλους αυτούς (προπονητή, παίκτες, διοίκηση) που μας χαρίζουν και θα μας χαρίσουν όλες αυτές τις ωραίες στιγμές που ζούμε.

Χάρη στον Μασούντ σήμερα ο Πανιώνιος έβγαλε τέσσερα υπέροχα γκολ.

Χάρη στην ωραία άμυνα σήμερα ο Πανιώνιος κέρδισε χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά από την ΑΕΛ.

Χάρη στην υπερπροσπάθεια του αρχηγού του ιστορικού σήμερα το κέντρο πέταγε.

Φυσικά αφήνω τελευταίο τον εμπνευστή όλης αυτής της προσπάθειας τον Μιχάλη Γρηγορίου που είχε στήσει μια υπέροχη ομάδα που έδωσε θέαμα και γκολ μέσα στην Νέα Σμύρνη. 

Ένα μεγάλο μπράβο και στον κόσμο που ήταν σήμερα στο γήπεδο για να δει αυτή την ομάδα πρότυπο όπως την έχει φτιάξει η σημερινή διοίκηση, γιατί, ναι κύριοι μπορεί να μην έχουμε λεφτά μπορεί να μην έχουμε εφοπλιστές, μπορεί να μην έχουμε «πετρέλαια» ΑΛΛΑ έχουμε Πανιώνιους που αγαπούν και διοικούν αυτή την ομάδα και να μην ξανά ακούσω γκρίνια ξανά γιατί όπως βλέπετε σας γυρνά μπούμεραγκ την επόμενη ημέρα.

Την Δευτέρα παίζουμε με την Λαμία σε ένα γήπεδο όπου οι γηπεδούχοι ήθελαν να περάσουν τους υποτιθέμενους μεγάλους ΑΕΚ Ολυμπιακό εκτός του γηπέδου τους και κάνουν τα εγκαίνια με τον Πανιώνιο.

Θα τους κάνουμε ένα δώρο και θα πάμε να παίξουμε όπως παίζει ο ιστορικός έκτός έδρας, φυσικά και με επιστροφές τραυματιών. Γιατί ο Πανιώνιος είναι Ιδέα και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ.

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ