ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Πανιώνιος είναι πάνω απ’ όλους και όλα

0

«Ακόμα και αν κριθεί κατάλληλο για το καλό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να θέσω τον εαυτό μου εκτός ομάδας θα το κάνω, γιατί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι πάνω απ’ όλα και απ’ όλους»

 
Με αυτά τα λόγια που δανείζομαι από τον Γενικό αρχηγό του τμήματος ποδοσφαίρου Νίκο Ζαμάνη θέλω να πω τούτο. Κάποιος έπρεπε να κρατήσει τα γκέμια σε αυτή την ομάδα και δεν μπορούσε να ήταν κανένας άλλος παρά μονάχα ο Ζαμάνης.
Δεν γίνεται εδώ και μερικές αγωνιστικές να υπάρχει τέτοιο κλίμα μέσα στην ομάδα και να το αφήνουν να καλλιεργείται εις βάρος της ομάδας. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ξάνθη ο “κόμπος” έφτασε στο χτένι. Δύο τρόποι υπήρχαν ή να κάνουν μερικοί τα στραβά μάτια ή να επιβληθούν ποινές και να παραδειγματιστούν όλοι.
Ο Πανιώνιος δεν είναι κανενός κύριοι, αναφέρομαι σε όλους παίκτες, διοίκηση, φιλάθλους, ο Πανιώνιος ανήκει στην ιστορία του και στο σήμα του και σε όλο τον κόσμο του.
Δεν μπορεί μερικοί να τον χρησιμοποιούν για να πατήσουν και να ανέβουν εκεί που θέλουν. Αυτά έχουν τελειώσει εδώ και 3 χρόνια. Όποιος δε του αρέσει αποχωρεί και υπάρχουν πολλά παιδιά που είναι πρόθυμα για να ματώσουν και να ιδρώσουν αυτή τη φανέλα.
Οι τιμωρίες που επιβλήθηκαν σήμερα ήταν σωστές γιατί και οι δύο έκαναν κινήσεις στο παιχνίδι με την Ξάνθη που άφησαν τον Πανιώνιο χωρίς βαθμούς στην μάχη του πρωταθλήματος, ενός πρωταθλήματος που ξέρουν πολύ καλά δεν τους χαρίζεται τίποτε από κανέναν.
Ο Μασούντ εδώ και μερικές αγωνιστικές έχει πολλά νεύρα, λόγω του αποκλεισμού του από την Εθνική ομάδα της χώρας του και ξεσπά πάνω στους αγωνιστικούς χώρους με συνέπεια ο Πανιώνιος να πληρώνει το τίμημα.
Τώρα για την κίνηση Κόρμπου θέλω να πω πως έκανε λάθος, η τιμωρία είναι για την συμπεριφορά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όπως σε μια οικογένεια στον ατίθασο γιο επεμβαίνει ο πατέρας με τιμωρία να τον συμμορφώσει, μετά φυσικά από συνομιλία μαζί του και δεν ακούει, έτσι και στον Πανιώνιο ο Νίκος Ζαμάνης παρενέβη και έβαλε την τάξη στην οικογένεια.
Μην τα βλέπουμε όλα ρόδινα και όμορφα μέσα στα αποδυτήρια, πρέπει να υπάρχει τάξη, γιατί αν σου φύγει η κατάσταση των αποδυτηρίων έχασες την ομάδα είναι νόμος του ποδοσφαίρου αυτός.
Έχουμε δει ομάδες στο παρελθόν να διαλύονται από τα αποδυτήρια της ομάδας και να μην μαζεύονται με τίποτα μετά. 
 

Παραίτηση Κόρμπου από αρχηγός της ομάδος

Previous article

Φιλικό με τον Εθνικό Πειραιώς ο Πανιώνιος Βίκος Cola

Next article
Login/Sign up