Ο Πανιώνιος είναι «ιστορία» και δεν παίζει κανείς μαζί του

Τελικά ο Πανιώνιος πονάει πολύ και δεν μπορούν να απαλύνουν τον πόνο τους παρά μονάχα να πετύχουν το στόχο τους

Με Αραβίδη μέσα στην αποστολή κύριοι, γιατί κατεβαίνετε? Για να προκαλέσετε? Μήπως θέλετε να βάλετε το «παλτό σας» μέσα στην άνοιξη? Δεν κάνει κρύο στη Νέα Σμύρνη κύριοι καλό καιρό θα έχει αύριο και θέλουμε να παίξουμε παιχνίδι για να σας νικήσουμε.

Επειδή σας έχουμε καταλάβει το πόσο κομπλεξικοί ήσαστε σαν ομάδα, και σαν διοίκηση απέναντι στον Πανιώνιο ένα θα σας πούμε δεν θα «τσιμπήσουμε» γιατί μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού εμείς μπορούμε να κοιτάμε ακόμα πιο ψηλά και να φτάσουμε τον «Ουρανό» ενώ εσείς προσπαθείτε να συναγωνιστείτε την Ξάνθη μπας και περάσετε στα play-off του Μαϊου.

Οι φίλοι του ιστορικού δεν είναι «πρόβατα» να τσιμπούν στο κάθε Αραβίδη και Μπακασέτα που θα προσπαθήσει να προκαλέσει με οποιονδήποτε τρόπο.

Δεν θα ασχοληθούμε με κανέναν, γιατί κύριοι μετά από την νίκη που θα πετύχουμε με εσάς θα μειώσουμε την διαφορά από τον Ολυμπιακό στους τέσσερις βαθμούς και πλέον όλα είναι ανοιχτά για αυτό που ονειρευόμαστε για το «Μέχρι να βρούμε ουρανό άσε με να παραμιλώ» γιατί κύριοι εμείς, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είμαστε ομάδα και το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο, δεν το δείχνουμε έξω από αυτό και καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ.

Αύριο θα κάνουμε το πάρτι μας με τα αδέρφια μας της Crystal Palace που ήρθαν από την Αγγλία για να τραγουδήσουν και να χαρούν το φαινόμενο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ όπως το λένε.

Οι Πάνθηρες θα έχουν να ασχοληθούν με τα τραγούδια τους και με την φιλοξενία των φίλων τους δεν θα ασχοληθούν μαζί σας.

Ο κόσμος μας θα είναι τόσο πολλής αύριο που θα σας πλημμυρίσει κρύος ιδρώτας και δεν θα μπορείτε να πάρετε ανάσα από την πίεση και το «θέλω» των παικτών μας.

Απλώς κοιτάμε ΟΛΟΙ αύριο γύρω μας και προσέχουμε τον διπλανό μας όποιος και να είναι αυτός δεν θέλουμε με τίποτα κανείς μα κανείς να μας χαλάσει αυτή τη γιορτή τη γιορτή του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ. Αύριο όλος ο Πανιώνιος κόσμος από το πρωϊ θα γιορτάζει σε αυτή τη πόλη τη πόλη της Σμύρνης, της Νέας Σμύρνης και που ξέρεις μπορεί να βρούμε τον ουρανό που τραγουδούμε και να τον «πιάσουμε»

Καληνύχτα σε όλους και αύριο ΟΛΟΙ στο γήπεδο κάποια εισιτήρια έχουν μείνει για τους τελευταίους και ιδρωμένους πηγαίνετε από νωρίς να τα προμηθευτείτε.