Ο Πανιώνιος είναι ιδέα κύριοι και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ

Τον Γιάννη Κάργα κοιτά ο Πανιώνιος
16 Ιουλίου 2017
Ο Αμπντουλάχ στο Γκόριτσα Πανιώνιος
17 Ιουλίου 2017

Ο Πανιώνιος είναι ιδέα και οι ιδέες κύριοι δεν θα τις «σκοτώσετε» ποτέ, γιατί ζουν στην καρδιά κάθε Πανιώνιου

Αν δεν τιμήσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει έλεγαν οι παλιοί, και ήταν απόλυτα σωστό, έτσι είναι κύριοι της δημοτικής αρχής της Νέας Σμύρνης. Θα το πούμε για ακόμα μία φορά, ο Πανιώνιος πρεσβεύει όλα τα αθλητικά ιδανικά αυτής της πόλης, όπως η ΕΣΤΙΑ πρεσβεύει όλο τον πολιτισμό αυτής της πόλης.

Εσείς για ακόμα μία φορά αποδεικνύετε ότι τον Πανιώνιο τον θέλετε για να τον χρησιμοποιείτε για προσωπικούς σας και πολιτικούς σας λόγους, για να ερχόσαστε σαν «γαμβροί» και να καθόσαστε στις θύρες των επισήμων και να κάνετε δημόσιες σχέσεις.

Σας είχαμε γράψει ένα άρθρο πριν από μερικές ημέρες και σας είχαμε πει με πολιτισμένο τρόπο γιατί πρέπει να τιμήσετε σαν πόλη και δημοτική αρχή αυτή την ομάδα, αλλά εσείς αντίθετα με τα όσα σας είπαμε όχι μόνο δεν το κάνατε αλλά πηγαίνετε και κόντρα σε ότι προσπαθεί να φτιάξει αυτός ο σύλλογος.

Να που ήρθε η ημέρα που πρέπει να απολογηθείτε επιτέλους σε όλους αυτούς τους προγόνους μας που ήρθαν από την Μικρά Ασία, ξεριζωμένοι από τον τουρκικό ζυγό για να ξανά φτιάξουν την Σμύρνη που άφησαν πίσω. Μία Νέα Σμύρνη έτσι όπως αυτοί που την «πονούσαν» ήθελαν να δουν, μια ΕΣΤΙΑ, μια Ευαγγελική σχολή, την εκκλησία τους και φυσικά την αθλητική ομάδα που πάντα από το 1890 τους εκπροσωπούσε τον αγαπημένο τους Πανιώνιο. Αλλά δεν ήξεραν πως μερικοί «αλλόθρησκοι» κάποια ημέρα θα βρισκόντουσαν που θα πήγαιναν κόντρα στον Πανιώνιο και θα τον χρησιμοποιούσαν για τις πολιτικές τους μόνο βλέψεις.

Τέλος θέλω να σας παρακαλέσω όπως να στηρίξετε αυτή την ομάδα γιατί αυτή η ομάδα δεν είναι κανενός είναι του Πανιώνιου και ο Πανιώνιος είναι ιδέα, και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ΠΟΤΕ…..

Σας υπενθυμίζουμε και την ανακοίνωση της ΠΑΕ όπου την έχετε μάλλον διαβάσει.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει στον φίλαθλο και όχι μόνο κόσμο της Νέας Σμύρνης, την στάση της Δημοτικής Αρχής της πόλης, η οποία είναι παντελώς απούσα, από όλα τα βελτιωτικά έργα που έχουν ήδη γίνει ή έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο στάδιο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Σε αντίθεση με άλλους Δήμους, που θεωρούν την ευρωπαϊκή συμμετοχή της οικείας ομάδας τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ως τιμή για την πόλη, ο Δήμος Νέας Σμύρνης, όχι μόνο δεν στέκεται αρωγός στις προσπάθειές μας, αλλά δεν κάνει ούτε τα αυτονόητα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ενώ από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την νομιμοποίηση του γηπέδου, πληρώνοντας περίπου 70.000 ευρώ (αγωνιστικός χώρος, βοηθητικοί χώροι, πισίνες, κλειστά γυμναστήρια, εξέδρες στις οποίες φιλοξενούνται σχεδόν όλες οι δραστηριότητες του ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ), ο Δήμος Νέας Σμύρνης δεν πληρώνει το παράβολο των 10.000 ευρώ.

Επιπροσθέτως παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας, για βελτίωση της πρόσβασης των οπαδών στις Θύρες 2 και 3, ο Δήμος μας κοροϊδεύει εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, μην στέλνοντας ειδικό συνεργείο να ρίξει λίγη πίσσα, προκειμένου να μην πλημμυρίζει ο χώρος τις ημέρες που βρέχει και για την ασφάλεια του κόσμου. Επίσης δεν έχει γίνει καν η σήμανση του γηπέδου, ούτε και η τοποθέτηση πινακίδων σε κομβικά σημεία της πόλης, προκειμένου να γνωρίζουν και οι επισκέπτες πως να κατευθυνθούν στο στάδιο.