ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Πανιώνιος είναι Ιδέα, και οι Ιδέες δεν χάνουν…

0

Σήμερα ο Ιστορικός μέσα στο “Καραϊσκάκης” θέλει να κρατήσει την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και να δει πλέον με άλλο μάτι τη συνέχεια των άλλων οκτώ αγωνιστικών.

Πλέον και μετά την ήττα του Παναθηναϊκού μέσα στην Ξάνθη με 1-0, οι οπαδοί και φίλαθλοι του Πανιώνιου, έχουν αρχίσει και “ξεσπαθώνουν” και περιμένουν και το μεσημεριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή για να δουν τη συνέχεια της αγαπημένης τους ομάδας.

Αυτοί όλοι οι γνωστοί, άγνωστοι που έβγαιναν όλη την εβδομάδα και έκαναν πικρόχολα σχόλια για την ομάδα και για το ποιοι θα κατέβουν να παίξουν με τον Ολυμπιακό, αυτοί που όλοι θα είναι σήμερα το βράδυ καθισμένοι στους καναπέδες τους με σημαιούλες του “γαύρου” μπας και μας κερδίσει και μειώσουν την διαφορά με τον ιστορικό και ξεπλύνουν την ξεφτίλα τους, αυτοί όλοι θα φωνάζουν σήμερα ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ομάδα ομαδάρα μας νίκα τον Πανιώνιο μπας και δούμε εμείς οι φτωχοί συγγενείς άσπρη πράσινη και κίτρινη ημέρα.

Αυτά όμως θα είναι όνειρα θερινής νυκτός “κύριοι” γιατί σήμερα ο Πανιώνιος θα κατέβει για να παίξει μπάλα, και όταν ο ιστορικός θέλει να παίξει μπάλα κανείς δεν το σταματά. Θα χτυπήσουμε το παιχνίδι γιατί? Γιατί είμαστε δεύτεροι, ναι “κύριοι” δεύτεροι και σας έχουμε ΟΛΟΥΣ από κάτω, και θα συνεχίσουμε να σας έχουμε από κάτω, γιατί ο Πανιώνιος στην χειρότερη θα πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μετά το παιχνίδι θέλω να σας δω όλους εσάς που λέτε την λέξη “Πανιώνιος” και κοιτάτε δεξιά και αριστερά λες και θα έρθει ο εξορκιστής να σας εξορκίσει. Δε πειράζει όμως εμείς είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά τόσα χρόνια αυτοί που μας διοικούσαν μας είχαν συνηθίσει να τρώνε τις “φάπες” και τα “μαρούλια” και να μην μιλάνε, τώρα όμως ξεχώρισε η φύρα από το στάρι και σηκώσαμε κεφάλι και πλέον δεν μπορείτε να κανονίζετε την τύχη του ιστορικότερου σωματείου στην Ελλάδα, του σωματείου που ανήκει σε δυο ηπείρους και φέρνει ιστορία 128 χρόνων.

Τέλος σήμερα καθίστε και απολαύστε την Πανιωνάρα μας και ας μην μας δείξετε ποτέ εσείς οι δημοσιογράφοι που σας έκαναν δημοσιογράφους μερικοί πρόεδροι για να έχουν τον έλεγχο και στα ΜΜΕ από οπαδούς και χούλιγκανς δημοσιογράφους σαν εσάς. 

Άστε εμάς να ζήσουμε το όνειρο που ζούμε και μέχρι να βρούμε ουρανό άστε μας να παραμιλάμε με τον Ιστορικό.

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Μασούντ: “Φίλος ο Καρίμ, αλλά ο Πανιώνιος πρώτα”

Previous article

Τον “κάψαμε” τον βασιλιά καρνάβαλο

Next article
Login/Sign up