ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Πανιώνιος είναι Ιδέα και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ…

0

Ο Πανιώνιος, εδώ και δεκαετίες, έχει κεντρική θέση στον ελληνικό αθλητισμό, στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει αναδείξει κορυφαίους αθλητές και θα αναδείξει ακόμα πιο πολλούς. Έχει “γεννήσει” ποδοσφαιριστές, που μεγαλούργησαν: Πεντζαρόπουλος, Νεστορίδης, Σαραβάκος, Μαύρος, Αναστόπουλος, Δέδες, Χάιτας, Παπουλίδης και τόσοι άλλοι. Και η ιστορία αυτή συνεχίζεται. Και θα συνεχίζεται!

Φίλοι συμΠανιώνιοι αν αγαπάμε την ομάδα και πιστεύω ότι την αγαπάμε όλοι, όλοι έχουμε κλάψει και στεναχωρηθεί κατά καιρούς για αυτή την τρέλα μας, όλοι έχουμε τσακωθεί μεταξύ μας, όλοι το έχουμε παίξει προπονητές της εξέδρας. ΑΛΛΑ… πρέπει ΟΛΟΙ τώρα να βρεθούμε δίπλα στον Ιστορικό, τώρα που μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε. Εξάλλου η Πανιώνια διαφορετικότητα που έχουμε και μας κάνει ξεχωριστούς απ’ όλους τους άλλους δεν πρέπει να μας επιτρέψει να γυρίσουμε ΤΩΡΑ την πλάτη στον Πανιώνιο.

Όλοι το Σάββατο πρέπει να είμαστε μέσα στο γήπεδο και να φωνάξουμε πιο δυνατά για τον Πανιώνιο γιατί μόνο τότε θα νιώσουμε καλύτερα. Μπορεί να έχουμε διαφορές μέσα στην “οικογένειά μας” να έχουμε κάνει την δική μας νεανική επανάσταση μέσα σε αυτή, αλλά την Κυριακή όλοι μαζί αγαπημένοι καθόμαστε στο μεσημεριανό τραπέζι και πίνουμε το κρασί μας. Έτσι είναι και η “οικογένεια” του Ιστορικού μπορεί να έχουμε πολλές διαφορετικές απόψεις για τα πάντα, ΑΛΛΑ την Κυριακή πρέπει να τα ξεχνάμε ΟΛΑ και να είμαστε για την “οικογένεια” για την Πανιωνάρα μας.

Έτσι είναι ο Πανιώνιος ο “Πατέρας μας” αυτός που μας μεγάλωσε και μας άνδρωσε ποδοσφαιρικά όταν ήμαστε μικροί και τρέχαμε στο γήπεδο κάθε Κυριακή για να τον δούμε.

Ας αφήσουμε πίσω όλα όσα έγιναν και όλοι μαζί να είμαστε δίπλα στην ομάδα ΤΩΡΑ στα δύσκολα… Ο Πανιώνιος είναι ΙΔΕΑ και οι ΙΔΕΕΣ δεν πεθαίνουν ΠΟΤΕ…. 

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των ακαδημιών Βόλεϊ του Πανιώνιου

Previous article

Το αγωνιστικό πρόγραμμα σε Άνδρες και Γυναίκες Βόλεϊ του Πανιώνιου

Next article
Login/Sign up