ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Πανιώνιος είναι ιδέα και δεν μπόρεσε κανείς 127 χρόνια να την προσβάλει

0

Ο Πανιώνιος είναι ιδέα και οι ιδέες δεν θα πεθάνουν ποτέ όσα χρόνια και να περάσουν

Θα αναφερθώ στα δημοσιεύματα που εντελώς τυχαία βγήκαν ακριβώς μετά την μεγαλειώδη νίκη του Πανιώνιου επί του Παναθηναϊκού μέσα στην Λεωφόρο και άλωσε για φέτος (2017) το τρίτο κάστρο του ΠΟΚ.

Μάλιστα συγκεκριμένες ιστοσελίδες και συγκεκριμένοι “δημοσιογράφοι” βγήκαν και έγραψαν για την προσφυγή Οικονόμου αλλά δεν έμειναν εκεί, έριξαν και την λάσπη τους στο θέμα μεταγραφών και αναφέρομαι στο θέμα Μασούντ.

Με κραυγαλέους τίτλους όπως “Ποια ομάδα της super league θέλει τον Μασούντ” και διάφορους τέτοιους τίτλους που το μόνο που θέλουν να προσφέρουν είναι, “σανό” για το μυαλό των οπαδών τους και λάσπη και λόγια για να υπάρχει ανάμεσα στους Πανιώνιους γκρίνια και μιζέρια. Αλλά πλέον ο Πανιώνιος κόσμος, σας έχει καταλάβει και κανείς αναπόγραφος δεν θα καταφέρει να χαλάσει αυτό που ζήσαμε χθες μέσα στην λεωφόρο. Να ταπεινώνουμε την ομάδα που με τον διαιτητή της Σπανέα μας έριξε στην Β’ Εθνική.

Τώρα για την προσφυγή Οικονόμου εγώ θα αναφερθώ σε κάτι που είχα γράψει και το καλοκαίρι. Ο Οικονόμου έπρεπε να είχε φύγει από την ομάδα το καλοκαίρι όταν ο μάνατζερ του μας είχε φέρει την πρόταση από το ΑΠΟΕΛ. 

Το γυαλί είχε ραγίσει από τότε και μέχρι στιγμής έχει αποδειχτεί ότι δεν επανήλθε ποτέ ο Οικονόμου στον Πανιώνιο μετά τον τραυματισμό του. Τυχαίο? Μπορεί, αλλά το παιδί δεν ξέρω τι έγινε και τι ειπώθηκε μετά το άκυρο που έφαγε για την μεταγραφή του στο ΑΠΟΕΛ από την διοίκηση του Πανιώνιου.

Αλλά και αυτός σαν επαγγελματίας που θέλει να λέγεται έπρεπε να συνεχίζει να παίζει όπως τον γνωρίζαμε από πέρυσι έτσι και φέτος στον Πανιώνιο. Εξάλλου είχε και καινούρια ανανέωση συμβολαίου ώστε ή να έφευγε φέρνοντας λεφτά στον Πανιώνιο κάποια στιγμή ή θα συνέχιζε με τον Πανιώνιο και ότι ήθελε ας προέκυπτε. 

Τέλος θέλω να αναφερθώ και στο θέμα Μασούντ τι νομίζετε, ότι θα φύγει ο Μασούντ και θα καταστραφεί ο Πανιώνιος? Αν νομίζετε αυτό είστε πολύ γελασμένοι όλοι, αλλά δεν νομίζετε αυτό απλά πετάτε έναν τίτλο έτσι ώστε να “τσιμπήσουν” μερικοί οπαδοί, φίλαθλοι του Πανιώνιου και να αρχίσουν την μουρμούρα και την διχόνοια μέσα στους οπαδικούς κύκλους του Πανιώνιου.

Ε, όχι “κύριοι” δεν θα σας περάσει τον Μασούντ όποιος τον θέλει θα έρθει θα τον πληρώσει στον Πανιώνιο και θα τον πάρει να “λούζεται” μαζί του στα αποδυτήρια. Ο Μασούντ καλός είναι δεν λέω αλλά πέρασαν παιχταράδες από τον Πανιώνιο και δεν πληγώθηκε στα 127 χρόνια που έχει ζωή αυτό το σωματείο.

Ο Μασούντ ούτε ο πρώτος είναι που θα φύγει από τον Πανιώνιο αλλά ούτε και ο τελευταίος. Ο Πανιώνιος έχει μάθει να βγάζει παίχτες και να τους πουλά όποτε αυτός νομίζει πάντα για το συμφέρον της ομάδας.

Τώρα άμα υπάρχουν ομάδες που τους αγοράζουν και ακόμα χρωστάνε λεφτά για αυτούς που πήραν, ή τους κλέβουν μέσα σε κότερα με “πουτάνες” ή μας ρίχνουν στην Β’ Εθνική για να μας τους πάρουν τσάμπα με στημένους διαιτητές που τώρα είναι και καθηγητές διαιτησίας, εκεί είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Αλλά έλα όμως που έρχεται “η ρόδα και γυρνά” εκεί που έκλεβαν παίκτες τώρα κινδυνεύουν να υποβιβαστούν από τις προσφυγές που “τρώνε” κάθε ημέρα.

Τέλος φίλοι Πανιώνιοι, να έχετε όλοι απόλυτη εμπιστοσύνη στην διοίκηση της ομάδας αγκαλιάστε όλοι μαζί την προσπάθεια που κάνουν όλοι αυτοί εδώ και τρία χρόνια και στο τέλος θα δείτε θα βγούμε όλοι νικητές απέναντι σε όλο αυτό το σάπιο που υπάρχει γύρω μας.

Γιατί εμείς είμαστε το διαφορετικό εμείς τους χαλάμε την σούπα, εμείς είμαστε οι “μικροί” που σηκώνουμε το ανάστημα μπροστά στο κατεστημένο και για να μας χτυπήσουν έχουν και τον ανεμιστήρα αλλά και την λάσπη έτοιμη.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι εμπιστοσύνη σε ότι μας διοικεί αυτή τη στιγμή, γατί είναι Πανιώνιοι, είναι ένας από εμάς και αγαπούν αυτόν τον σύλλογο όσο τον αγαπάμε και εμείς.

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

 

Οι προημιτελικοί στο Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ γυναικών

Previous article

Ροκ συναυλία για τον Ανδρόγεω Σαμψάκη διοργάνωσε η ενόργανη του Πανιωνίου

Next article
Login/Sign up