ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Πανιώνιος είναι χαρά, και οι χαρές έρχονται αυθόρμητα

0

Η μαγική Κυριακή της 5ης του Φεβρουαρίου μόλις έχει περάσει, ήταν μία Κυριακή που σαν Πανιώνιος έχω να νιώσω από εποχή Τσακίρη.

Τέτοιες Κυριακές αδέρφια πιστέψτε με θα έρθουν πολλές, θα έρθουν γιατί αυτό το Ελληνικό και όχι μόνο στοιχείο που είναι μέσα στο Πανιώνιο γουστάρουν να παίζουν γιατί τους αρέσει και δεν έχουν άγχος για το τι θέση θα πάρουν στη βαθμολογία.

Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό του ιστορικού, αλλά και το μεγαλύτερο είναι που μέσα στα αποδυτήρια υπάρχει το κλίμα της οικογένειας, αυτό το κλίμα δεν υπάρχει σε κανένα “μεγάλο” γιατί ο κάθε παίχτης των “μεγάλων” είναι “παρτάκιας” και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πουλήσει την ντρίμπλα του και τον τσαμπουκά του στην εξέδρα.

Αδέρφια, ο Πανιώνιος έζησε μέχρι στιγμής στιγμές που έχουμε να τις δούμε από το κύπελλο του 1979 τότε που μία ομάδα “οικογένεια” και τότε κατέβηκε και το πήρε με τσαμπουκά και αγωνιστικότητα. 

Σήμερα η ίδια ομάδα και η ίδια ΙΔΕΑ αλλά οικογένεια πάνω από όλα με αρχηγό της οικογένειας την διοίκηση θέλουν να επαναλάβουν τον άθλο του 1979, που μπορεί να μην είναι ένα κύπελλο Ελλάδος αλλά μπορεί να βγει κάτι πιο μαγικό από αυτό στο τέλος της χρονιάς.

Το θέμα είναι να μείνουν όλοι όπως είναι, να κατεβαίνουν σε κάθε παιχνίδι γιατί θα γουστάρουν να παίξουν μπάλα και να μην τους κυριεύσει το άγχος της ήττας.

Για εμάς πλέον ο Πανιώνιος ότι θέσει και να πάρει στο πρωτάθλημα, όπως φώναζε συνθηματικά εχθές όλο το γήπεδο και δεν ήταν λίγοι 6.000 κόσμου είναι πολλοί για να σου φωνάζουν ιστορικέ, “Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές”.

Έτσι είναι, φίλοι αυτοί είναι στην καρδιά μας οι πραγματικοί πρωταθλητές της σεζόν 2016 2017 γιατί αν αναλογιστείτε με τι μπάτζετ είναι ο ιστορικός μέσα σε αυτό το πρωτάθλημα, με τι προπονητή πήγε να ξεκινήσει τη σεζόν (Η ομάδα στήθηκε βάση εντολών Ουζουνίδη στην αρχή της σεζόν) πόσους παίχτες μας πήραν στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, αλλά και την μεγάλη απώλεια του Καρίμ Ανσαριφάρντ τα Χριστούγεννα, αυτή η ομάδα έπρεπε να της απονείμουν τον τίτλο της ΑΘΑΝΑΤΗΣ ή της Λερναίας Ύδρας.

Τώρα στα επόμενα που έχουμε μπροστά μας, υπάρχουν δύο παιχνίδια που για τον ιστορικό είναι πολύ καθοριστικά, το ένα είναι στην Βέροια το Σάββατο. Το άλλο παιχνίδι είναι με τον Ηρακλή στην Νέα Σμύρνη την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, όπου πάλι ο κόσμος μας πρέπει να δώσει βροντερό παρών και να είναι ο δωδέκατος παίκτης του αγώνα.

Μετά ξεκινούν δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό εκτός, και ΑΕΚ εντός βλέπουμε όλα αυτά τα παιχνίδια ένα ένα ξεχωριστά κοιτάμε και τα χτυπάμε όλα, και πηγαίνουμε στις τελευταίες επτά αγωνιστικές όπου θα έχουμε μόνο τον Παναθηναϊκό έξω και τον ΠΑΟΚ έξω.

Αδέρφια τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί η ομάδα να παίξει την μπάλα που ξέρει να παίζει, και όλοι είναι του χεριού μας, θα δείτε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και άλλες χαρές αλλά!!!! μπορεί να δείτε και άσχημες, και εδώ έρχεται η ψυχολογία και των παικτών αλλά και του πάγκου. Εμείς θα θυμόμαστε στις άσχημες στιγμές σαν της Κυριακής και θα συνεχίζουμε ΟΛΟΙ μαζί να στηρίζουμε αυτή την ομάδα αυτή την ψυχάρα που λέγεται ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και έρχεται από πολύ μακριά και με μεγάλη ιστορία.

Έτσι και αλλιώς ΟΛΟΙ εχθές στο γήπεδο αυτό δεν τραγουδούσαμε? “Μέχρι να βρούμε ΟΥΡΑΝΟ, άσε με να παραμιλώ” 

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Αντίο στον φύλακα-άγγελο Βασίλη Παπαηλίου

Previous article

Πάρτε το χαμπάρι, έχουμε ΗΓΕΤΕΣ!!!

Next article
Login/Sign up