Ο Πανιώνιος έφτασε στην Πολωνία και ξεκινά την προετοιμασία

Ο Πανιώνιος έφτασε στην πόλη Οπαλένιτσα της Πολωνίας όπου στο αθλητικό κέντρο «Ρέμες» θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του

Έτσι η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε για την αποστολή που θα βρίσκεται εκεί όπου θα «χτιστεί» η καινούρια ομάδα του Πανιώνιου για την χρονιά 2018-2019.

Στην Πολωνία βρίσκεται από την Τετάρτη η αποστολή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Από τις 18 έως τις 29 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο “Ρέμες” στην Οπαλένιτσα, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ ο Ιστορικός θα δώσει και δύο φιλικούς αγώνες, με αντιπάλους την Χάποελ Τελ Αβίβ και την Ομόνοια Λευκωσίας.

Η αποστολή με επί κεφαλής τον γενικό αρχηγό Δημήτρη Ναλιτζή αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης με προορισμό το Βερολίνο και από εκεί ταξίδεψε οδικώς για την Οπαλένιτσα.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Μαλέρμπ, Νίκας, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Ντομίνγκεζ, Ντε Ταντέο, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μακρύλλος, Κεϊτά, Άλμπεργκ, Καμαρά, Ντουρμισάι, Μασούρας, Οικονομίδης, Σίντι Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ. Τσιλούλης, Μίκο και Σεράφ.