ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πανιώνιος δεν ξεχνά να βρίσκει Ελληνόπουλα και πιτσιρίκια

0

Ο Πανιώνιος προχώρησε σε κίνηση ΜΑΤ, δεν έκλεισε μόνο έναν παίχτη από την Καλλιθέα αλλά τρεις, Μουχτάρη, Τσίπρα, και Μπέλη.

Ο Ιστορικός “χτύπησε” φλέβα χρυσού από την Καλλιθέα και έχει έρθει σε συμφωνία για  τρεις παίχτες όπου, θυμηθείτε το, θα αφήσουν εποχή στον ιστορικό και οι τρεις πιτσιρικάδες.

Συγκεκριμένα την κοντινή διαδρομή Καλλιθέα-Νέα Σμύρνη θα κάνουν ο διεθνής με τις Ελπίδες της Κύπρου Στέφανος Μουχτάρης (κεντρικός αμυντικός γεννημένος στις 10/7/1994, φέτος έχει παίξει σε 9 ματς και έχει πετύχει δύο γκολ), καθώς και ο 24χρονος επιθετικός Ανδρέας Τσίπρας (ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός με τα δύο γκολ που εκτέλεσε τον Άρη πριν από λίγες ημέρες) αλλά και ο συνομήλικος του μέσος Διονύσης Μπέλης ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αποτελεί τον πιο σταθερό παίκτη της Καλλιθέας.

Ο Μπέλης ξεκίνησε από το Περιστέρι και το 2014 βρέθηκε στο «Ελ Πάσο», ενώ με την φανέλα της Καλλιθέας μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 51 ματς και έχει βρει στόχο εννέα φορές.

Όπως έγινε γνωστό ο Μουχτάρης θα μετακομίσει άμεσα στον Πανιώνιο τον Ιανουάριο, ενώ οι υπόλοιποι δύο θα παραμείνουν στην Καλλιθέα μέχρι το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι θα ενσωματωθούν στους Νεοσμυρνιώτες.

Όσο για την υπόθεση Ανσαριφάρντ πιστεύουμε ότι τα νέα θα είναι καλά και ο Πανιώνιος από όλα αυτά θα βγει κερδισμένος και ικανοποιημένος.

Μπήκε μουδιασμένα και το πλήρωσε ο Πανιώνιος

Previous article

Σε ευχαριστούμε “τρελέ” ελπίζουμε να ξανά βρεθούμε

Next article
Login/Sign up