ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ χρειάζεται στρατιώτες όπως είναι οι Βόκολος και Κόρμπος

0

Οι προσπάθειες που γίνονται για να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα είναι πολλές. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι αυτό θα γίνει, ούτε πως θα υπάρξει ομαλή κατάληξη. Η λαίλαπα του κορονοϊού θα έχει αφήσει το στίγμα της. Στις 24 Απριλίου θα γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα αλλά θα είναι ικανά για να μπορέσουμε να δούμε να κυλάει και πάλι η μπάλα στο χόρτο;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Την ίδια στιγμή, όπως σε όλες τις ομάδες, έτσι και στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, οι προπονήσεις γίνονται διαδικτυακά. Οπως μπορούν να γίνουν. Μέσω τηλεδιάσκεψης και ατομικού προγράμματος προσπαθούν οι παίκτες των ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΩΝ να κρατηθούν ζεστοί για τη δύσκολη συνέχεια. Μια συνέχεια που καλεί τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ να δείξει ιδιαίτερο ζήλο, μεγάλη προσπάθεια και πάθος, αλλά πρωτίστως καθαρό μυαλό ώστε μαζί με τη συμπαράσταση του κόσμου να κρατηθεί στη Super League 1.

Μέσα σε όλα, δύο συνεντεύξεις στο τελευταίο διάστημα των Λεωνίδα Βόκολου και Παναγιώτη Κόρμπου μας ταρακούνησαν προκειμένου να καταλάβουμε όλοι μας, πως ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει ανάγκη από στρατιώτες. Και οι δύο συγκεκριμένοι είναι στρατιώτες και πέφτουν πρώτοι στη μάχη.

Αυτό που κράτησα είναι τα λόγια του Βόκολου που όπως τόνισε «όταν σε καλεί αυτή η ομάδα δεν έχεις πολλά περιθώρια επιλογής. Έρχεσαι για να βοηθήσεις και να κάνεις αυτόι που πρέπει, να παλέψεις όσο γίνεται. Να τονίσω ότι ήρθα γιατί πιστεύω, πιστεύω στο DNA αυτής της ομάδας. Ο σύλλογος έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στο παρελθόν και πάντα στέκεται όρθια». Παράλληλα, ξεκαθάρισε αυτό που πιστεύουμε όλοι μας. Πως το dna της ομάδας είναι πολύ μεγάλο, ενώ υποστήριξε πως «οι ομάδες για μένα πέφτουν στο γήπεδο. Δεν πέφτουν στα λόγια. Αν ο Πανιώνιος είναι να πέσει θα πέσει στο γήπεδο».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λόγια του Κόρμπου. Ο αρχηγός του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ είπε πως «η φετινή σεζόν είναι ακόμα πιο δύσκολη. Πολλά φταίνε. Θέλω να τελειώσει η σεζόν και μετά θα πούμε ότι είναι να πούμε. Δεν θέλω να κάνω κανένα κακό στον Πανιώνιο, είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα και την έχω αγαπήσει. Ειχα την τιμή να είμαι αρχηγός της».

Επίσης υπογράμμισε την πρόθεσή του να παραμείνει στην ομάδα, λέγοντας «όλοι μπορούν να φύγουν, εγώ εδώ θα είμαι. Αν με θέλει η ομάδα, εγώ θα μείνω και στην δεύτερη κατηγορία».

Ενώ τέλος δήλωσε πως «όταν ολοκληρώσω την καριέρα μου με νοιάζει να με θυμούνται με τις πράξεις μου και σαν καλό άνθρωπο, όχι αν ήμουν ή δεν ήμουν καλός ποδοσφαιριστής».

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος “Μένει Σπίτι”

Previous article

Σε κινούμενο γράφημα η συνολική βαθμολογία όλων των εποχών στην Α εθνική (vid)

Next article
Login/Sign up