ΠΟΛΟ

Ο Ιστορικός απέκλεισε τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο του Πόλο Ανδρών

0

Ο Πανιώνιος πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό με 12-5 στο κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο της Αρτάκης.

Με τον Παναγιώτη Πρίμπα στον πάγκο του ο Πανιώνιος μιας και ο Κώστας Δήμου είχε αποβληθεί στο προηγούμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος με κόκκινη κάρτα.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο μπόρεσε να κοντράρει τον Ιστορικό με τον Τζέσε Σμιθ αλλά στην συνέχεια (δεύτερο ημίχρονο) οι “πράσινοι” κατέρρευσαν στην πολύ καλή αμυντική και επιθετική προσπάθεια των παικτών του Πανιώνιου.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πολίστα Αδαμάντιου Μαντή.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάσεις εκατέρωθεν και τελείωσε με ένα πολύ φτωχό σκορ 2-1 υπέρ του Πανιώνιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ανέβασε στροφές επιθετικά και κατάφερε στο τρίτο οκτάλεπτο να χτίσει μια διαφορά τριών γκολ (6-3) με τους συνήθεις ύποπτους του Πανιώνιου. Ο Πανιώνιος ανέβασε ακόμα στροφές επιθετικά στο τελευταίο οκτάλεπτο και ανέβασε την διαφορά του σκορ στα 7 γκολ. Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε νικητή τον Πανιώνιο με το σκορ να γράφει στο ρολόϊ του γηπέδου 12-5.

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 12-5 (1-1, 1-0, 4-2, 6-2)

Πανιώνιος (Παναγιώτης Πρίμπας): Φλέγκας, Καζάζης 1, Γεωργακόπουλος, Σπούνερ, Δημακόπουλος 1, Καρακάσης, Γιαννόπουλος 2, Παπαδόπουλος Δ., Αλεξίου 2, Παττακός, Βέκκος 4, Δήμου Δ. 2, Στάθας, Δούκας, Μπουζαλάς

Παναθηναϊκός (Νίκος Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης Μ., Παπαδημητρίου Δ., Κόσιτς 1, Χατζηστεφάνου 2, Χριστοφορίδης, Μπιτσάκος, Πανταζόπουλος, Αθανασίου, Γκαράνης, Σμιθ 1, Κατσαγούνος 1, Σαλτέρης, Μοσχοβέλης, Παπαδημητρίου Αλ.

 

Ο Γκορτσίλας στο Ξάνθη – Πανιώνιος

Previous article

Τέλος ο Μανιάτης για τον Πανιώνιο

Next article
Login/Sign up