ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ερασιτέχνης γυρίζει σελίδα και επικοινωνεί με τον κόσμο…

0

Στον ερασιτέχνη Πανιώνιο ένας άλλος αέρας επικοινωνίας δείχνει να πνέει πλέον μετά τις χθεσινές ραδιοφωνικές ανακοινώσεις του υπεύθυνου ενημέρωσης κ. Διονύση Κοκκινάκη.

Σε διαδικτυακή ραδιοφωνική συνέντευξη του υπεύθυνου ενημέρωσης και δημοσίων σχέσεων του ερασιτέχνη Πανιώνιου κ. Κοκκινάκη οι Πανιώνιοι άρχισαν να βλέπουν πως η ενημέρωση του Πανιώνιου κόσμου αρχίζει και μπαίνει πλέον σε καθαρά νερά. Τι εννοούμε με αυτό, ότι ο κάθε Πανιώνιος μέσω των μέσων επικοινωνίας που ασχολούνται αποκλειστικά με τον Πανιώνιο (NStv, panionianea και panionia-idea) θα μαθαίνει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει πλέον στον ερασιτέχνη. Αυτός που έχει αναλάβει αυτό το έργο είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει ασχοληθεί χρόνια με το μπάσκετ -αυτός είναι και ο λόγος που μπήκε ως εκπρόσωπος του ερασιτέχνη στην ΚΑΕ αλλά και στην ΕΣΑΚΕ- και φαίνεται από τα πρώτα του επικοινωνιακά βήματα ότι το κατέχει επικοινωνιακά το άθλημα.

Δεν ήταν δύσκολο για τον ερασιτέχνη να βρει έναν άνθρωπο να μπορεί να επικοινωνήσει προς τον Πανιώνιο κόσμο. Πλέον ο ερασιτέχνης έκανε ένα μεγάλο βήμα και με πρωτεργάτη τον νέο υπεύθυνο για τις Ακαδημίες του μπάσκετ κ. Δημήτρη Μιχαηλίδη να δώσει μια λύση στο θέμα που είχε προκύψει με την επιτροπή γονέων στις ακαδημίες μπάσκετ του Πανιώνιου.

Ο κ. Κοκκινάκης πολύ σωστά έπραξε και ενημέρωσε στην διαδικτυακή του συνέντευξη ότι το θέμα πλέον έχει λήξει από τα τέλη Φεβρουαρίου και η επιτροπή δεν υφίσταται.

Αφού την ευχαρίστησε που στάθηκε σε δύσκολες εποχές κοντά στα παιδιά των ακαδημιών του μπάσκετ όπου ο ερασιτέχνης δεν είχε ευρώ να βάλει για να πληρωθούν προπονητές και διάφορα άλλα έξοδα.

Όπως μας ενημέρωσε πλέον θα μπορεί ο ίδιος σαν ερασιτέχνης να διευθύνει τις ακαδημίες και να έχει τα έσοδα αλλά και τα έξοδα αυτής της ακαδημίας. Επίσης αναφέρθηκε και σε άλλες δύο ακαδημίες στο τμήμα Πόλο αλλά και σε αυτό της ενόργανης, όπου θυμάστε στις αρχές καλοκαιριού πόσο “πόλεμο” είχε δεχθεί από διάφορους για τις απομακρύνσεις προπονητών και έπαιρναν τους αθλητές οι μαμάδες και οι πατεράδες γιατί? Για να πικάρουν το τμήμα και τις κινήσεις της κ. Δήμα, ΑΛΛΑ δυστυχώς για αυτούς, ευτυχώς για το τμήμα δεν τους βγήκε. Ο Πανιώνιος και πιο συγκεκριμένα η ενόργανη εδραιώθηκε μέσα στα καλύτερα αγωνιστικά τμήματα στην Ελλάδα.

Επίσης ο κ. Κοκκινάκης αναφέρθηκε και στην πώληση της ΚΑΕ όπου μας μετέφερε την πρόθεση του μεγαλομετόχου να πουλήσει. Να πουλήσει χωρίς ένα ευρώ κέρδος, απλώς όποιος Πανιώνιος -φυσικά η πρόθεσή του είναι να πουληθεί σε Πανιώνιο- θέλει να τον αγοράσει να επωμιστεί τα χρέη που έχει σαν ΚΑΕ. Τα χρέη από δηλώσεις του μεγαλομετόχου όπως ανέφερε ο κ. Κοκκινάκης σε εφορία, σε παίκτες και προς τρίτους ανέρχονται στα 95.000€. Αυτό είναι και το τίμημα αγοράς της ΚΑΕ για κάθε ενδιαφερόμενο Πανιώνιο που ενδιαφέρεται.

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης του κ. Κοκκινάκη θα σταθούμε και πρέπει όλοι οι Πανιώνιοι να το αγκαλιάσουμε είναι αυτό της πρόσκλησης σε παλαιά μέλη του ερασιτέχνη όπου είχαν χρέη από προηγούμενα έτη και πλέον μπορούν με 80€ να πληρώσουν τα ήδη προηγούμενα και να είναι ενήμεροι για το τρέχων έτος. Για κάθε νέο μέλος ισχύει ότι μπορεί να πληρώσει το 40€ και να τον προτείνουν δύο ενεργά μέλη και να εγγραφεί στον ερασιτέχνη. Μην ξεχνάμε ότι:

Δυνατός ερασιτέχνης Δυνατός Πανιώνιος σε όλα τα επίπεδα, ΚΑΕ, ΠΑΕ.

Ο κύριος Κοκκινάκης αναφέρθηκε και στην γάγγραινα του ερασιτέχνη που λέγεται “Στέγαστρο” και εκεί χρωστάει στον κύριο Γατσούλα 800.000€ όπου κάθε χρόνος που περνά αυτά τοκίζονται με τους νόμιμους τόκους. Φυσικά για να αποπληρώνεται αυτό το χρέος έχει κατασχεθεί από τον κύριο Γατσούλα το ενοίκιο της μιας κεραίας κινητής τηλεφωνίας που πηγαίνει στα ταμία του.

Για την δεύτερη κεραία τα ενοίκια πηγαίνουν στην εφορία έτσι ώστε ο ερασιτέχνης να είναι φορολογικά ενήμερος και για την τρίτη κεραία κινητής τηλεφωνίας τα ενοίκια πηγαίνουν στου πολίστες που την έχουν κατασχέσει και πληρώνονται για παλαιές οικονομικές οφειλές του Πανιώνιου προς αυτούς.

Ο κ. Κοκκινάκης αναφέρθηκε και στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του “Ανδρέας Βαρίκας” όπου έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα και το μόνο που απομένει είναι η σύνδεση της ΕΥΔΑΠ, έτσι ώστε πλέον να μπορούν οι ομάδες μπάσκετ γυναικών, και βόλεϊ γυναικών και ανδρών να παίζουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους μέσα εκεί. Στο θέμα της αδειοδότησης του γηπέδου υπήρχε και σοβαρή οικονομική ενίσχυση από την ΠΑΕ και τον δήμο της Νέας Σμύρνης.

Έγινε και η αναφορά στην εταιρεία που θα έρθει να ελέγξει λειτουργικά και οικονομικά τον ερασιτέχνη έτσι ώστε να τους δώσει την οικονομοτεχνική πορεία του για την συνέχεια του και να καταφέρει επιτέλους να βγει από το τέλμα του οικονομικού αδιέξοδου και να γίνει κερδοφόρος.

Ο κ. Κοκκινάκης αναφέρθηκε και στην κίνηση των Πανθήρων που ξεκίνησαν ήδη από σήμερα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα μετακίνησης για να πάρουν τα απαραίτητα από τα super market ή τα φαρμακεία.

Εμείς σαν panionia-idea αγκαλιάζουμε αυτή την προσπάθεια και του ερασιτέχνη δίνουμε πολλά συγχαρητήρια στο Δ.Σ και ελπίζουμε να συνεχιστεί με έργα και όχι μόνο λόγια όλο αυτό το εγχείρημα. Ο Δημητρός Δάλλας θα είναι πολύ υπερήφανος για το ότι πλέον ο Πανιώνιος θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να βρει την περπατησιά του στο αθλητικό στερέωμα αυτής της χώρας που ήρθε ως πρόσφυγας από τα παράλια της Μικράς Ασίας και εδραιώθηκε, αλλά και εδραίωσε αθλήματα όπως το βόλεϊ στην Ελλάδα.

Τι μέτρα προτείνει το πανεπιστήμιο Johns Hopkins για τον Covid 19

Previous article

Την Πέμπτη το Δ.Σ της Super League

Next article
Login/Sign up