ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Διονύσης Κοκκινάκης υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσιών σχέσεων του ερασιτέχνη

0

Ο ερασιτέχνης μετά τις τελευταίες εξελίξεις ανακοίνωσε τον Διονύση Κοκκινάκη ως υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ερασιτέχνη.

Ένας νέος άνθρωπος αναλαμβάνει να έχει επικοινωνία με τον κόσμο και τους δημοσιογράφους για λογαριασμό του ερασιτέχνη. Ο Διονύσης Κοκκινάκης χρόνια μέσα στους μπασκετικούς κύκλους ελπίζουμε να δώσει νέα πνοή μέσα στον ερασιτέχνη και να βοηθήσει επικοινωνιακά.

Ο κ. Κοκκινάκης αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο την ώρα που ο ερασιτέχνης περνά μια δύσκολη φάση στα 130 χρόνια ζωής του.

Ελπίζουμε οι σχέσεις του ερασιτέχνη με τον κόσμο του ιστορικού να έχουν ένα καινούριο δημιουργικό ξεκίνημα να καταφέρει να φέρει και άλλα νέα μέλη στον ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη.

Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης, ανακοινώνει ότι ο κ. Διονύσης Κοκκινάκης, ορίζεται Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ερασιτέχνη.

Πρόκειται για μια απαραίτητη θέση, προκειμένου ο Σύλλογος να έχει μια πιο άμεση επαφή με τα μέλη, τους οπαδούς και γενικά τους φίλους του Ιστορικού σε όλη την Ελλάδα.

Η καινοτόμος για τον Σύλλογο κίνηση, γίνεται στο πλαίσιο αλλαγών στον Ιστορικό, που έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται μετά από εντολή του Προέδρου κ. Άρη Μισαηλίδη.

Ο Ιστορικός αλλάζει και σε θέλει μαζί του.

Δημήτρης Μιχαηλίδης: “Ελάτε να γίνουμε ένα κανείς δεν περισσεύει”

Previous article

Εκτός οι Duren και Λαμπρόπουλος λόγω τραυματισμών

Next article
Login/Sign up