ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Διονύσης Κοκκινάκης έφορος της αντρικής ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού

0

Ανακοινώθηκε επίσημα ότι έφορος και ο άνθρωπος που θα τρέχει διοικητικά την ομάδα μπάσκετ αντρών του Πανιωνίου θα είναι ο Διονύσης Κοκκινάκης

Η απόφαση για το ποιος θα αναλάβει διοικητικά να τρέξει την αντρική ομάδα του Πανιωνίου στην Β’ Εθνική είχε παρθεί από την συνέλευση του ερασιτέχνη με συμμετοχή του κόσμου την προηγούμενη Τετάρτη στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Πανιωνίου «Αργύρης Κορωναίος».

Ο Διονύσης Κοκκινάκης μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ερασιτέχνη και πρώην υποψήφιος πρόεδρος του θα επιχειρήσει να οργανώσει διοικητικά ένα τμήμα που είναι σε αδράνεια (αγωνιστικά) σχεδόν ένα χρόνο λόγο κορωνοϊού.

Μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών Νίκο Κοψιά και τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Μπιτζάνη στόχος τους φέτος είναι να αναδειχθούν παίκτες από τις μικρές ομάδες του ιστορικού και ο Πανιώνιος να βρει την περπατησιά του για τα επόμενα χρόνια.

Τα οικονομικά μπάτζετ για την ομάδα είναι περιορισμένα και ο κόσμος πρέπει να βρεθεί δίπλα τους στα γήπεδα για να βοηθήσει ηθικά αλλά και χρηματικά το νέο ξεκίνημα στο αντρικό μπάσκετ του ιστορικού.

Ας ενωθούμε δίπλα τους όλοι μαζί για έναν Πανιώνιο του αύριο….

Ξεκινούν τα μπαραζ ανόδου την Κυριακή 27/6 με Ηρόδοτο στην Κρήτη

Previous article

5ο 3on3 Τουρνουά Μπάσκετ και παιδικό πάρτυ για τους μικρούς Πάνθηρες

Next article
Login/Sign up