ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης “ακούει”??? (Vid)

0

Αυτά που γίνονται στα δημοτικά συμβούλια της Νέας Σμύρνης είναι για γέλια και για πολλά κλάματα στις πλάτες του Πανιώνιου

Σήμερα ο δήμος είχε δημοτικό συμβούλιο και μέσα σε όλα τα θέματα που έλυναν και απαντούσαν μέσα στο συμβούλιο, τέθηκε και μία ερώτηση προς τον δημοτικό άρχοντα της πόλης μας, τον κύριο δήμαρχο.

Ο Γιώργος Κουτελάκης από την παράταξη της αντιπολίτευσης “Ν.Σμύρνη Ποιότητα Ζωής -Γ. Κουτελάκης” έκανε μια ερώτηση στον δήμαρχο κύριο Τζουλάκη που από την αντίδρασή του έδειξε ότι όχι μόνο δεν γνωρίζει τίποτα, αλλά δεν έχει συμμετάσχει ποτέ για την οικονομική στήριξη του μπασκετικού Πανιώνιου. Ποιος ο δήμαρχος της Νέας Σμύρνης, που ο δήμος έχει τέσσερις πυλώνες για να του δείχνουν από που προέρχεται και που πηγαίνει, Την ΕΣΤΙΑ, τον Πανιώνιο, την Αγία Φωτεινή και την Ευαγγελική σχολή.

Λοιπόν, ο κύριος Κουτελάκης κάνει την εξής ερώτηση στον δήμαρχο:

“Πως σκέφτεται ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή να βοηθήσει τον μπασκετικό Πανιώνιο στο πρόβλημα που έχει για την συμμετοχή του στην Α1 του μπάσκετ”.

Η απάντηση του δημάρχου δείχνει τι σημαίνει για τον δημοτικό άρχοντα αυτής της πόλης ο Πανιώνιος, “Ποιο πρόβλημα? Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα. Δεν με έχει ενημερώσει κανείς”.

Δύο πράγματα φαίνεται πως ίσως συμβαίνουν στην πόλη μας. Μπορεί τον δήμαρχο να μην τον ενδιαφέρει ο Πανιώνιος και δεν θα ασχοληθεί ποτέ μαζί του και αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι είναι οπαδός άλλης ομάδας όπως λέγεται δεξιά και αριστερά, ή μπορεί να μην έχει επικοινωνία με τους υπόλοιπους αντιδημάρχους και ίσως να μην ενημερώνεται. Γιατί απ’ όσο ξέρουμε και ο κύριος Συρίγγος συμμετείχε στην διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ και κατά δήλωσή του θα έβαζε το 1% του κεφαλαίου που έπρεπε να μπει για την σωτηρία του μπασκετικού Πανιώνιου.

Τέλος καθόμαστε και αναρωτιόμαστε γιατί ο δήμος με το που μπήκε ένα κασκόλ του Πανιώνιου πήγε την αμέσως επόμενη ημέρα και το κατέβασε, γιατί ο δήμος του γράφουμε πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ιστορικού να βάλει μια σημαία δίπλα στον παπά του Πανιωνίου, γιατί ο δήμος δεν έχει ακόμα επιληφθεί το θέμα που υπάρχει στον διάδρομο που οδηγεί στις θύρες 1-2 και 3 και τον έχει αφήσει έτσι. Παρά και την έγγραφη ανακοίνωση που του έκανε και η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν ακούει τίποτα, τώρα καταλάβαμε κύριοι του δήμου γιατί δεν ασχολείστε και δεν ακούτε τα προβλήματα του Πανιώνιου γιατί κύριοι δεν είσαστε Πανιώνιοι και δεν θα γίνετε ποτέ.

Ακολουθεί και το video του δημοτικού συμβουλίου για να ακούσετε και μόνοι σας τα λόγια του δημάρχου:

 

Η 1η αγωνιστική του Κυπέλλου

Previous article

Η δήλωση του Προέδρου Χρήστου Δάρα

Next article
Login/Sign up