Ο «από μηχανής» Σχοινάς και τα αίσχη του υπέρ του Ολυμπιακού

Μπράβο «κύριε» Σχοινά επιτελέσατε καλά το έργο σας σήμερα περάστε από τα γραφεία να πάρετε αυτό που σας ανήκει 

Σήμερα ευτυχώς που έκατσε έτσι η συγκυρία και παίζαμε κεκλεισμένων των θυρών με τον Ολυμπιακό γιατί αλλιώς θα ξανά βλέπαμε με τα αίσχη που έκανε σήμερα ο Σχοινάς ξανά την ομάδα μας μετά από πολλές αγωνιστικές.

Ο Πανιώνιος σήμερα χτύπησε στα ίσια τον Ολυμπιακό μέσα στο κλειστό της Αρτάκης αλλά, ο διαιτητής του αγώνα σε ένα κρίσιμο σημείο για το παιχνίδι έσφαξε τον Ιστορικό όχι με το μπαμπάκι αλλά με τον διαιτητικό μπαλτά που είχε.

Έδωσε εκτός φάσεις δεύτερη τεχνική ποινή στον Μπράζελτον και τον απέβαλε από τον αγώνα την στιγμή που ο Πανιώνιος είχε μειώσει το σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο και απειλούσε τον Ολυμπιακό με την πέμπτη του ήττα στην basket league.

Ένας Σχοινάς όχι μόνο πολύ εριστικός, όπου τα πάντα του έφταιγαν μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά δεν κόλλησε να πετάξει έξω την κρίσιμη στιγμή, με δεύτερη τεχνική ποινή τον καλύτερο εκείνη τη στιγμή παίκτη του Ιστορικού, τον Μπράζελτον.

Κύριοι είμαστε μόνοι μας εναντίον όλων, αλλά δεν θα τους περάσει σε κανένα «βρικόλακα» του μπάσκετ να μας ρουφήξει το αίμα θα νικήσουμε στο τέλος και θέλουν δεν θέλουν εμείς θα κρατήσουμε αυτή την ομάδα στην Α1 γιατί ο Πανιώνιος το αξίζει όσο ποτέ άλλοτε. Ο Πανιώνιος έχει κάνει την υπέρβαση και θα την τελειώσει παραμένοντας στην Basket league κόντρα στους «μασόνους» του αθλήματος και κόντρα στην «μασονία» που το διοικεί. 

Τώρα για τον άλλον που τον είχαν σαν γλάστρα στην ΕΡΤ και σχολίαζε τον αγώνα δεν θα εκφραστώ απλά θα του πω ένα μεγάλο ΝΤΡΟΠΗ…..

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ