ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο “Ανασχηματισμός” της ΚΑΕ Πανιώνιος και η συνέχειά της…

0

Η ΚΑΕ Πανιώνιος άλλαξε χέρια χθες το βράδυ βάσει των ανακοινώσεων από την επίσημη σελίδα της ΚΑΕ και της φωτογραφίας που αναρτήθηκε στην σελίδα

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ χθες το βράδυ αποχώρησε από τον Πανιώνιο και επίσημα όπως φυσικά λέει και η επίσημη σελίδα της ΚΑΕ.

Ο Πανιώνιος άλλαξε χέρια και πήγε σε ένα γκρουπ επενδυτών με “μπροστάρη” τον κύριο Χριστοδουλόπουλο. Αμέσως την επόμενη ημέρα το γκρουπ των επενδυτών έδειξαν τις προθέσεις τους -στο κοινό γιατί αυτό είχε προαποφασιστεί- εξαναγκάζοντας τον νυν προπονητή του Πανιώνιου να δηλώσει παραίτηση.

Με καινούρια ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ -υπό την εποπτεία των καινούριων επενδυτών- ανακοινώνει ότι “σηκώνει” μανίκια και αρχίζει η επάνδρωση της καινούριας ομάδας στον Πανιώνιο.

Δηλαδή, δεν ισχύει όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ καμία μεταγραφή του προηγούμενου μεγαλομετόχου και θα φέρουν καινούριους δικούς τους από “μανατζαρέους” που μάλλον τους έχουν υποχρέωση, Ή υπάρχει προηγούμενο ανεξόφλητο “γραμμάτιο” για αυτούς από πέρυσι.

Πιστεύω ότι ο καθένας μέσα στην ΚΑΕ θα κριθεί από όλους και για τα έργα του αλλά και για τις πράξεις του στην συνέχεια του χρόνου. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα έχουμε την κατάληξη των Τρικάλων αγωνιστικά γιατί ο Πανιώνιος στο μπάσκετ δεν έχει την ίδια δυναμική αλλά ούτε την ίδια Ιστορία με τα Τρίκαλα.

*Δεν έχω τίποτα με την ομάδα αλλά ούτε με τους υγιείς φιλάθλους και οπαδούς των Τρικάλων αντιθέτως μου είναι πολύ συμπαθείς και σαν ομάδα αλλά και σαν φίλαθλοι.

Τώρα για τον καινούριο προπονητή ακούγεται το εξής ένα όνομα αυτό του κύριου Φώτη Τακιανού ο οποίος ήταν πέρυσι στα Τρίκαλα.

Για το ρόστερ της ομάδας τα περιθώρια είναι πολύ στενά για τους καινούριους μιας και όλοι σχεδόν οι καλοί παίκτες Έλληνες και ξένοι έχουν βρει ομάδες και ήδη βρίσκονται σε προετοιμασία με τις ομάδες τους. Υπάρχουν μερικοί που δεν έχουν βρει ακόμα ομάδες και μάλλον θα κινηθούν προς αυτούς τους παίκτες. Θα βοηθήσουν φυσικά και οι μανατζαρέοι που θα θελήσουν να “βοηθήσουν” αυτή την νέα προσπάθεια των νέων επενδυτών, με το αζημίωτο φυσικά.

Και για να τελειώνουμε ο νέος επενδυτής της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εξέφρασε την κατανόησή του για την αγωνία που ενδεχομένως να υπάρχει στους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για το μέλλον της ομάδας, λόγω της καθυστερημένης έναρξης της προετοιμασίας και γι’ αυτόν τον λόγο δεσμεύεται ότι μετά την υλοποίηση του αγωνιστικού πλάνου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του μαζί με τους συνεργάτες του, σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα προγραμματισθεί εν ευθέτω χρόνω. Δηλαδή μετά την ολοκλήρωση του ρόστερ και την πρόσληψη του νέου προπονητή θα εμφανιστούν οι “Μεσσίες” που θα σώσουν φέτος τον Πανιώνιο.

Μάλλον μας δουλεύουν όλοι αλλά τι να κάνουμε θα το υποστούμε και αυτό, τι άλλο μπορούμε να κάνουμε.

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Ξεκινά η ενόργανη του Πανιώνιου εγγραφές και προπονήσεις

Previous article

Απομακρύνεται το όνομα του Τακιανού προσανατολίζονται για άλλο προπονητή

Next article
Login/Sign up