Ο Αναστασιάδης υπολογίζει τον Ντουρμισάι για τα προκριματικά του Euro 2020

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος Άγγελος Αναστασιάδης υπολογίζει να έχει τον Φιορίν Ντουρμισάι για τα προκριματικά του Euro του 2020

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει συλλέξει όλα τα έγγραφα που χρειάζονται έτσι ώστε να δηλωθεί και επίσημα στην Εθνική Ελλάδος ο Φιορίν Ντουρμισάι.

Το μόνο που απομένει και περιμένουν στην ΕΠΟ είναι ένα έγγραφο από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλβανίας για να σταλεί ο φάκελος στην FIFA και να αποκτήσει ο 22χρονος σέντερ φορ δικαίωμα συμμετοχής με τη Εθνική Ελλάδος.

Ο Ντουρμισάι είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, υπάγεται στους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με διπλή ιθαγένεια και στον Πανιώνιο «μετακόμισε» το 2009. Επίσης ο Ντουρμισάι έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Ενόπλων.

Πάντως ο Αναστασιάδης βάσει δηλώσεων που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε ότι έχει συναντηθεί με τον ποδοσφαιριστή όπου του έγινε και η πρόταση και φυσικά δέχτηκε να είναι στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδος όπου και το ήθελε πολύ. Πλέον το μόνο που απομένει είναι αν θα έχει έρθει το έγγραφο για να του γίνει η κλήση την επόμενη εβδομάδα για τα παιχνίδια που έρχονται με την Εθνική ομάδα.