ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο 6ος Παίκτης είσαι εσύ…

0

Ο Πανιώνιος είναι ο κόσμος του… Σήμερα το φως στην άκρη του τούνελ φάνηκε και θα έρχεται πιο κοντά παιχνίδι με παιχνίδι

Το κοινό μπασκετικό ταξίδι μας μόλις άρχισε! Στο ταξίδι αυτό ο Ιστορικός έχει ανάγκη τον κόσμο του Πανιωνίου στο πλευρό του. Χρειάζεται τη θερμή υποστήριξη, την ορμητική δύναμη, αλλά, κυρίως, τα φτερά που χαρίζουν στην ομάδα οι φίλαθλοί της και οι οπαδοί της, ωθώντας τη να πετάει ψηλά.

Η Νέα Σμύρνη παίζει μπάσκετ μέσα στο κλειστό του «Ανδρέα Βαρίκα» κι εσύ είσαι πάντα ο 6ος παίκτης, πολύτιμος κι αναντικατάστατος, ο αληθινός MVP του Πανιωνίου μας. Μαζί, θα ζήσουμε κι άλλα «μαγικά» ταξίδια, μαζί θα βρούμε τον ουρανό, μετά από μεγάλες μάχες, αξέχαστες συγκινήσεις και σπουδαίες νίκες και προκρίσεις. Μια ομάδα-οικογένεια που παλεύει σκληρά, καταθέτει σε κάθε αγώνα την ψυχή της, αρνείται να υποταχθεί και με τη βοήθεια και τη στήριξή σου τολμά να κοιτάει ψηλά, για να φτάσουν ο Πανιώνιος, η Νέα Σμύρνη, εκεί που ανήκουν.

Πάμε δυνατά Πάμε Πανιώνια… γιατί ο Πανιώνιος είναι Ιδέα και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ.

Οι Πάνθηρες με τη νίκη της ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση για το μπασκετικό Πανιώνιο

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πως γίνεται να έχεις ομάδα στην Α1 και να σου προκαλεί θλίψη (εποχή κομπογιαννίτη, εποχή ιδιοκτητών χαρτοπαικτικής λέσχης, νονών της νύχτας, μανατζαρέων κλπ) ενώ με ομάδα στην Β εθνική, να γεμίζεις με συναισθήματα και πραγματική Πανιώνια νοοτροπία.
Γίνεται. Γιατί ο Πανιώνιος δεν είναι ο οποιοσδήποτε Σύλλογος. Είναι το καμάρι της Σμύρνης. Η προσωποποίηση της προσφυγιάς. Ομάδα με κουλτούρα και ιστορία. Βασισμένη στις υποδομές, στα νέα παιδιά, στο ταλέντο.
Προφανώς και θέλουμε το Πανιώνιο στην Α1, την Super League, στο Uefa, την Euroleague.
Εκεί που τον έχουμε συνηθίσει και εκεί που συχνά πυκνά στοχεύαμε.
Ωστόσο έχουμε τα ιδανικά μας και τις αξίες μας. Και δεν τις διαπραγματευόμαστε για κανέναν και για τίποτα.
Σήμερα στο «Βαρίκας», οι παίκτες, ο προπονητής, οι έφοροι, οι φροντιστές, οι υπεύθυνοι του σταδίου, οι άνθρωποι στις εισόδους ήταν όλοι ένα. Μια γροθιά, ένα πράγμα.
Σήμερα από το «Βαρίκας» δεν θα πέρναγε καμία ομάδα αν δεν ήταν ομάδα επιπέδου ψηλών θέσεων Α1.
Γιατί πολύ απλά σήμερα ήμασταν Πανιώνιος χωρίς διαφορές, χωρίς εγωισμούς, χωρίς ανθρώπους που δεν πρέπει να βρίσκονται στον Σύλλογο.
Και όταν ο Πανιώνιος είναι έτσι και δεν αλλοιώνεται μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Και θα τα καταφέρει.
Υ.Γ. Στην κερκίδα είχαμε παιδιά του ποδοσφαίρου, του βόλεϊ, του χάντμπολ, ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε κάθε μήκος και πλάτος του Συλλόγου. Ενωμένοι μπορούμε τα πάντα. Ο Πανιώνιος είναι ένας και αδιαίρετος. Δουλέψτε όλοι προς αυτή τη κατεύθυνση και σύντομα θα βγούμε από το τούνελ.

Με το δεξί ο μπασκετικός Πανιώνιος νίκησε τον Κρόνο 68-59

Previous article

Βόλεϊ Εφήβων ΕΣΠΕΔΑ – Αρμενική vs Πανιώνιος 0-3 σετ

Next article
Login/Sign up