ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντροπή και αίσχος, τιμωρήσατε τον Πανιώνιο?

0

Η απόφαση της ΕΟΚ για τον επεισοδιακό αγώνα στο κλειστό της Αρτάκης απο τραμπούκους του Ολυμπιακού που χτυπούσαν μικρά παιδιά και γονείς ήταν τελείως απαράδεκτη για τον Πανιώνιο.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως τιμωρεί τον Ολυμπιακό με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και τον Πανιώνιο με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Τον Ολυμπιακό το καταλαβαίνω κύριοι της ΕΟΚ, τον Πανιώνιο γιατί? γιατί κάθισαν οι γονείς και τα πιτσιρίκια που ήταν μέσα στο γήπεδο να φάνε ξύλο απο μερικούς τραμπούκους? γιαυτό τον τιμωρείται κύριοι της ΕΟΚ τον Πανιώνιο?

Μήπως ο κύριος Βασιλειάδης πήρε το πόρισμα της Αστυνομίας? Μήπως το πόρισμα έλεγε πως τα ΜΑΤ χτυπούσαν φιλάθλους του Πανιώνιου χωρίς λόγο και αιτία και άφηναν τους τραμπούκους του Ολυμπιακού τους πληρωμένους “χασισάκιδες” του 20 ευρου να αλωνίζουν δίπλα τους?

Επειδή ξέρουμε ότι δεν θα δοθούν απαντήσεις εμείς συνεχίζουμε και θα πάμε στο επόμενο χωρίς κόσμο για να νικήσουμε γιατί ο Πανιώνιος είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ κύριε Βασιλειάδη και κύριοι της ΕΟΚ.

Έτσι για τα μάτια του κόσμου σας έχουμε και την απαράδεκτη ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Το Πρωτοβάθμιο Μ.Δ.Ο. της Ε.Ο.Κ. αποφάσισε την επιβολή ποινής δύο αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό και μία αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στον Πανιώνιο.

Οι ποινές επιβάλλονται για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Α1 Γυναικών, Πανιώνιος-Ολυμπιακός της 4/12/2016.»

Μεγάλη νίκη και στο Βόλεϊ ο Ιστορικός

Previous article

Το πρόγραμμα των αγώνων απο τις Ακαδημίες του Πανιώνιου

Next article
Login/Sign up