ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάριο Φερνάντες – Το μήνυμα σε Μανιάτη και Κοντοέ

0

Ο πρώην παίκτης του Πανιώνιου Ντάριο Φερνάντες έστειλε μήνυμα σε Μανιάτη -Κοντοέ μέσω της «Ώρας των Πρωταθλητών», προκαλώντας συγκίνηση!

Ο πρώην παίκτης του Πανιώνιου Ντάριο Φερνάντες έστειλε μήνυμα σε Μανιάτη -Κοντοέ μέσω της «Ώρας των Πρωταθλητών», προκαλώντας συγκίνηση!

«Γεια σας παιδιά, είμαι ο Ντάριο. Θέλω να ευχηθώ όλα τα καλύτερα στον Γιάννη Μανιάτη για τον νέο του ρόλο στην ομάδα και στον Γιάννη Κοντοέ. Ξέρω ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τώρα βρίσκεται σε καλά χέρια γιατί ξέρω πολύ καλά αυτόν τον άνθρωπο. παιδιά σας αγαπώ πολύ, παίζαμε παρέα, σας γνωρίζω από τα πρώτα βήματα της καριέρας σας στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Σας αγαπώ πολύ, είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, ξέρω την αγάπη σας για την Νέα Σμύρνη και την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό γιατί είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσετε όλα για την ομάδα. Σας εύχομαι ότι καλύτερο, φόρτσα ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ. Σας αγαπώ παιδιά, είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει, στην πρώτη κατηγορία. Σας αγαπώ, φόρτσα ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ»!

Ακούστε το μήνυμα του Ντάριο Φερνάντεζ 

Ήττα με 1-3 για την Κ17 από τον Ατρόμητο

Previous article

Επιστροφή με νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League

Next article
Login/Sign up