ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκος Λινοξυλάκης: “Με την πρέπουσα ανταγωνιστικότητα”

0

Ο Νίκος Λινοξυλάκης έγραψε στο δικό του blog στο ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα του Πανιώνιος Βίκος Cola

Τελευταίος αγώνας του 2017, εκτός έδρας,  με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Απέναντι στην καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκας! Απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης!

Τα ζητούμενα λοιπόν είναι τα εξής:

Να χαρούμε το παιχνίδι, παίζοντας όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε.

Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν, όσες κι αν είναι αυτές, δίνοντας το 100% της προσπάθειάς μας.Έχουμε απόλυτη επίγνωση του αντιπάλου μας, με όσες απουσίες κι αν έχει λόγω τραυματισμών, όσο κουρασμένος κι αν είναι λόγω συνεχών υποχρεώσεων του στην Ευρώπη.

Να δείξουμε την πρέπουσα ανταγωνιστικότητα, εφαρμόζοντας με συνέπεια το προπονητικό πλάνο.

Πρέπει να λειτουργήσουμε λοιπόν έτσι αγωνιστικά, για να έχουμε το δικαίωμα να είμαστε χαρούμενοι, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Όσο αφορά την ομάδα μας, να είστε σίγουροι, ότι ο Πανιώνιος είναι σε καλό δρόμο. Η καλή ψυχολογία και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, η πίστη για την επίτευξη των στόχων της, η σκληρή δουλειά που γίνεται από όλους καθημερινά, είναι πλέον μία σταθερή αξία αλλά θέλει υπομονή. Όραμα υπάρχει!

Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ κι εγώ σε όλους, 2017 + 1 ευχές, με πρώτες την υγεία, την αγάπη, την ειρήνη, τον αλληλοσεβασμό και την κατανόηση μεταξύ των ανθρώπων!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟ 2018 ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

 

Σακελλαρίου: “Σκληρή προπόνηση για τη συνέχεια”

Previous article

Live: Ολυμπιακός vs Πανιώνιος Βίκος Cola

Next article
Login/Sign up