ΜΠΑΣΚΕΤ

Νικητής ο Πανιώνιος στο ντέρμπι με το Περιστέρι με 77-75

0

Ο Πανιώνιος βγήκε νικητής στο ντέρμπι της Αττικής για την Basket League με το Περιστέρι με σκορ 77-75

Ένας εκπληκτικός Πανιώνιος που είχε για ακόμα μια ημέρα σε εκπληκτική φόρμα τον Μπέρι όπου με 20 πόντους οδήγησε τον Ιστορικό στη νίκη. Επίσης πολύ καλή απόδοση είχε και ο Χάρις όπου με 14 πόντους βοήθησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα τον Πανιώνιο να διατηρήσει το προβάδισμα και να βγει νικητής.

Ο Βασίλης Φραγκιάς δοκίμασε σήμερα με δύο γκαρντ με Παπαντωνίου και Δίπλαρο που του βγήκε το σχήμα και έτσι μπόρεσε να χτυπήσει έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η ομάδα του Περιστερίου. Πλέον ο Πανιώνιος με τη νίκη αυτή εξασφαλίζει την παραμονή του στην Basket League αλλά αν του βγουν και τα επόμενα παιχνίδια μπορεί να πλασαριστεί εύκολα και στην οκτάδα του πρωταθλήματος.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε το πρώτο δεκάλεπτο ναι μεν κοντά στο σκορ αλλά δεν μπορούσε να περάσει μπροστά στο παιχνίδι. Στην αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου το Περιστέρι κράτησε τη μικρή διαφορά αλλά ο Μπέρι, και ο Χάρις είχαν άλλα σχέδια και κατάφεραν και έφεραν στα ίσια το παιχνίδι στην λήξη του ημιχρόνου. Ενδεικτικό ήταν ότι σε ένα μόλις ημίχρονο και οι δύο αυτοί παίκτες είχαν από 10 πόντους ο ένας και 12 ο άλλος αντίστοιχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο τρίτο δεκάλεπτο το Περιστέρι πήρε στην αρχή μια διαφορά τεσσάρων πόντων αλλά ο Πανιώνιος το ισοφάρισε σε 47-47 πάλι και με τον Ντόρσει και τον Δίπλαρο έγινε 50-47 3:50 πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου. Η λήξη του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε μπροστά το Περιστέρι με διαφορά ένα καλάθι και 56-58.

Το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα βρήκε στην αρχή τον Πανιώνιο να ξανά κάνει την ανατροπή με τον Παπαντωνίου τον Μπέρι και τον Χάρις και να κάνουν το σκορ 65-58 επτά λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Στο πρώτο πεντάλεπτο της τελευταίας περιόδου ο Πανιώνιος είχε περιορίσει το Περιστέρι στους 4 πόντους και έβγαλε επιθετικά 11 πόντους.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα μια αμφισβητούμενη φάση όπου ο Μπέρι έκανε Λέι απ και ενώ η μπάλα βρήκε ταμπλό και την κόβει ο παίκτης του Περιστερίου οι διαιτητές έδωσαν τεχνική ποινή στον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος έδειξε ότι δεν έχανε την νίκη επί του Περιστερίου και κατάφερε με την λήξη του αγώνα να κάνει το σκορ 77-75 και να βγει νικητής από αυτό το ντέρμπι.

Πανιώνιος vs ΑΕΛ (Audio Live)

Previous article

Σημαντική νίκη του Πανιώνιου επί της ΑΕΛ με 1-0

Next article
Login/Sign up