ΠΟΛΟ

Νίκησε και το ντέρμπι στο Πόλο ο Πανιώνιος

0

Ο Πανιώνιος έκανε έναν απογευματινό περίπατο σήμερα και νίκησε εύκολα τον Νηρέα Γέρακα με 9-2

Οι δύο ομάδες που ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας έπαιξαν σήμερα το ντέρμπι της βαθμολογίας της Α2 του Πόλο Ανδρών.

Ο Πανιώνιος απέδειξε ότι θέλει και μπορεί να βρεθεί εκεί που ανήκει στην Α1 του Πόλο των Ανδρών. Έτσι νίκησε και τον Νηρέα Γέρακα με 9-2 και πλέον είναι μόνος στην βαθμολογία της Α2.

Στην αρχή του αγώνα μπορεί ο Νηρέας να προηγήθηκε επί του Πανιώνιου με 1-0 χάρη σε τέρμα του Κουλουκτσή στην πρώτη επίθεση με παίκτη παραπάνω. Αλλά ο Πανιώνιος με τον Καρακάση έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον ίδιο τρόπο, ενώ πήρε προβάδισμα με τέρμα του Αλεβίζου από το 3 λεπτό.

Ο Πανιώνιος είχε ευκαιρία σε κόντρα με τον Λύκαρη να κάνει δύο τα τέρματα της διαφοράς και έτσι να τελειώσει η πρώτη περίοδο.

Στη δεύτερη περίοδο ο Γαβαλάς κατάφερε και έβαλε ένα ωραίο γκολ ενώ ο Μάριος Γεωργακόπουλος έκανε το 4-1 έτσι τελείωσε και το ημίχρονο του αγώνα.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος “καθάρισε” τον αγώνα από την τρίτη περίοδο όπου πέτυχε τρία τέρματα και έβαλε τις προϋποθέσεις για τη νίκη. Στο διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, ενώ σκόραραν με τους Βέκκο (κόντρα – παραπάνω) και Τσακιράκη (πέναλτι) με τον Παττακό να ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 7-1.

Στην τελευταία περίοδο, το παιχνίδι είχε κριθεί με τις δύο ομάδες να υποπίπτουν σε αρκετά λάθη. Το σκορ διαμορφώθηκε από τους Αλεβίζο, Βέκκο και Κουλουκτσή που σκόραρε για την ομάδα του 29:40 (!) μετά το πρώτο της γκολ.

Πανιώνιος – Νηρέας Γέρακα 9-2 (2-1, 2-0, 3-0, 2-1)

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Αϊβαλιώτης, Παττακός 1, Ζουρίδης, Δημακόπουλος, Λύκαρης, Καρακάσης 1, Τσακιράκης 1, Παπαδόπουλος Θ., Παπαδόπουλος Δ., Αλεβίζος 2, Βέκκος 2, Γεωργακόπουλος 1, Στάθας, Δούκας, Γαβαλάς Γ. 1

Νηρέας Γέρακα (Κώστας Σπηλιόπουλος): Πανής, Τσολακίδης, Βαρελάκης, Παπαδόπουλος Π., Μαυρεδάκης, Δανούρδης, Γκάτσος, Σταθόπουλος, Καρυπίδης, Σπυρόπουλος, Κολυβάς, Κυζιώρος, Μελιγκόνης, Λουπάκης, Κουλουκτσής 2

Έχασαν στο “Παλατάκι” τα κορίτσια από τον ΠΑΟΚ με 71-59

Previous article

Υπέγραψε ο Μαξίμοβιτς στον Πανιώνιο

Next article
Login/Sign up