ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκι προπονητής είσαι δεν είσαι ψυχολογός…

0

Ο Νίκι Παπαβασιλείου στην τελευταία συνέντευξη τύπου που έδωσε ανέφερε ότι το θέμα του Πανιώνιου είναι ψυχολογικό.

Ο Πανιώνιος έχει πρόβλημα ψυχολογίας και ο Νίκι Παπαβασιλείου το επιβεβαίωσε στην τελευταία του συνέντευξη τύπου με τον ΟΦΗ.

Αν το πρόβλημα είναι αυτό, εισηγήσου κύριε Παπαβασιλείου να προσλάβουν έναν αθλητικό ψυχολόγο και να δει την ψυχολογική κατάσταση των “παιδιών” που αγωνίζονται για τον Πανιώνιο.

Ξέρουμε ότι νεαροί άπειροι παίκτες προσπαθούν να “σηκώσουν” στις πλάτες τους μια ομάδα όπου ξεκίνησε με το ψυχολογικό -6 κατάφεραν και το μηδένισαν και είναι ακόμα κοντά στον προτελευταίο Παναιτωλικό.

Αν αισθάνεσαι κύριε Παπαβασιλείου ότι χρειάζεσαι αυτή την βοήθεια από έναν ειδικό πρέπει άμεσα να το ζητήσεις. Δεν μπορεί εσύ να μιλάς για παιχνίδι τελικό με τον ΟΦΗ και να φορτώνεις ψυχολογικά τους παίκτες πως πρέπει να κερδίσουν. Αυτό κατά την γνώμη μας είναι θέμα άλλων ειδικών σε τέτοια θέματα.

Ακόμα υπάρχει περιθώριο για να σωθεί η κατάσταση μπορεί να είναι δύσκολα αλλά με την ψυχολογική σωστή επίβλεψη θα μπορέσουν οι παίκτες να έχουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται και όχι να βρίσκονται τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να ψάχνουν τον διπλανό τους να πετάξουν την μπάλα για να βάλει αυτός το γκολ.

 

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ έκοψε την 130η πρωτοχρονιάτικη πίτα του (Pics)

Previous article

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανιώνιου κόβουν την πίτα τους

Next article
Login/Sign up